Skip to content
Upcoming

Scoor de Jonah Hill X adidas Superstar op zaterdag 11 juli!

9 juli 2020 10:24
Scoor de Jonah Hill X adidas Superstar op zaterdag 11 juli!

In 2018 gingen er al geruchten rond dat adidas een samenwerking aan zou gaan met de wereldberoemde acteur Jonah Hill. Echter heeft deze collab nog een tijdje op zich laten wachten. Nu, in 2020, is het dan toch eindelijk zover. Samen komen de twee namelijk met een moderne versie op de adidas Superstar met subtiele, maar vooral interessante details.

Jonah Hill

Voor de mensen die er wel van houden om af en toe een filmpje te kijken zal de naam Jonah Hill niet vreemd in de oren klinken. Een paar bekende films waarin deze Amerikaanse acteur heeft mogen spelen zijn bijvoorbeeld “The wolf of Wall Street” en “21 Jump Street”. Naast zijn geweldige acteerwerk spreekt Jonah Hill ook stemmen in voor animatiefilms zoals “How to Train your Dragon” en “Sausage Party”. Het is dan ook niet gek dat Jonah Hill vele malen is genomineerd voor diverse prijzen, echter zat winnen er niet altijd in. Zo is Hij vaak genomineerd geweest als Beste Mannelijke Bijrol en heeft hij de titel als Best Comedic Performance weten te bemachtigen op de MTV Movie Awards.

Jonah Hill X adidas Superstar | FW7577

Dat Jonah Hill groot fan is van het merk adidas is niet onopgemerkt gebleven. Het is dan ook niet verrassend dat hij nu de samenwerking aangaat met de Three Stripes. Samen geven zij de adidas Superstar een nieuwe look. Voor deze collab is Jonah Hill teruggereisd in de tijd naar de momenten die hij heeft meegemaakt met de adidas Superstars. Daarbij heeft hij zijn eigen versie gemaakt die hij toen zo graag had willen dragen.

Als we naar de sneaker kijken zien we vooral een strak en tijdloos design met daarop een aantal subtiele maar interessante details. Voor het bovenwerk van de Superstar is er gebruikgemaakt van wit gekleurd volnerfleer. Op de hiel is een paneel geplaatst in de kleur Green Night. Dit paneel is met een grove steek van wit draad afgewerkt. Waar normaal gesproken het adidas Originals logo te vinden is op de hiel, zie je hier de initialen “JH” in een fel groene kleur en in het eigen handschrift van Jonah Hill. Zijn handschrift is ook terug te vinden op de lateral side van de sneaker. Hier is namelijk in het Green Night “SUPERSTAR” gestikt. Het stiksel detail komt overigens ook subtiel terug op de veters. Deze zijn namelijk wit van kleur, maar met een dun stiksel eroverheen met dezelfde Green Night tint. Uiteindelijk is de upper geplaatst op een rubberen Off White zool om de look compleet te maken. Een laatste, speciale detail is te vinden aan de binnenkant van de tong. Hier is namelijk een geborduurde leeuw te zien dat is geïnspireerd op één van Jonah Hill’s tatoeages.

Voor de mensen die de Jonah Hill X adidas Superstars willen bemachtigen hebben wij goed nieuws! Op zaterdag 11 juli zijn de sneakers namelijk al verkrijgbaar voor een prijs van €130,-. Wil jij als eerste deze collab bemachtigen? Check dan onze releasekalender voor de precieze tijd en shops waar jij ze kan scoren. Bekijk nog even de afbeeldingen hieronder totdat je deze sneakers zelf in handen hebt.

Jonah Hill X adidas Superstar

FW7577 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas
Featured image by Solebox