Skip to content
Upcoming

Scoor de Bad Bunny x adidas Originals Response CL ‘Ecru Tint’ bij Footshop

30 oktober 2023 09:38
Scoor de Bad Bunny x adidas Originals Response CL ‘Ecru Tint’ bij Footshop

De samenwerking tussen Bad Bunny en adidas zet zich voort met de langverwachte release van de Response CL ‘Ecru Tint’. Vanaf 28 oktober 2023 is deze sneaker verkrijgbaar bij Footshop. Alle details vind je hieronder!

Deze sneaker is ontworpen door de Puerto Ricaanse rapper om zijn unieke en artistieke stijl tot uiting te brengen, waarbij hij inspiratie heeft gehaald uit de Paso Finos, wat gangpaarden uit Zuid-Amerika zijn. Daarmee brengen de schoenen een vleugje verfijning aan het iconische Response CL-silhouet in de kleur ‘Ecru Tint’.

Bad Bunny x adidas Originals Response CL 'Ecru Tint' bag
Bad Bunny x adidas Originals Response CL 'Ecru Tint' bovenwerk

Om de ontwerpinspiratie tot uiting te brengen, bevat het kleurenpalet bruine en beige tinten, verfraaid met paarse accenten. Hiermee worden de kleuren van uitgestrekte, droge woestijnlandschappen weerspiegeld en bergachtige reliëfs geïmiteerd door de overgangen en gebogen lijnen. Verder prijkt het kenmerkende ooglogo van Bad Bunny op de hiel.

Bad Bunny x adidas Originals Response CL 'Ecru Tint' hiel
Bad Bunny x adidas Originals Response CL 'Ecru Tint' buitenzool

Een ontwerp die dus verder gaat dan esthetiek! De Bad Bunny x adidas Originals Response CL ‘Ecru Tint’ is vanaf 28 oktober 2023 beschikbaar bij Footshop.