Skip to content
Upcoming

Scoor de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ met bijna €50 korting

27 mei 2020 22:27
Scoor de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ met bijna €50 korting

Op dag twee van het Sneakerjagers Sneaker Steal Festival heb ik voor jullie de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ voor een echte steal prijs. Ik heb deze heerlijke sneaker van Nike namelijk voor jullie voor maar €82,46. Dat betekend bijna €50 korting.

Het is al een tijdje geleden dat deze premium versie van de Nike Air Force 1 uit kwam, maar dat neem het fijt niet weg dat dit een heerlijke sneaker is. Met premium materialen en opvallende structuren op het bovenwerk is dit een van de toppers van het Sneaker Steal Festival.

Op het bovenwerk van de sneaker zien we verschillende texturen in verschillende materialen en kleuren. Het licht rode leer heeft een reptielen textuur en loop vanaf de hak van de sneaker helemaal naar de tenen. De toebox en midpanel hebben een iets andere textuur en is wat donker rood gekleurd. De rode kleuren worden perfect opgebroken door de witte kleuren op bijvoorbeeld de Swoosh, hak en verteren. Naast de witte Swoosh is de Nike branding ook te vinden op de hak en tong van de sneaker.

De midsole is wit gekleurd en past daarmee perfect bij de witte details op het bovenwerk. De outsole is zwart gekleurd en deze kleur zien we ook weer subtiel terug op de midsole bij de Air branding.

Wil je deze Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ scoren? Check dan de knop hieronder. Naast de 15% korting die je al hebt krijg je ook nog eens 25% extra korting door de code SALE25 te gebruiken bij het afrekenen.

Voor meer steals check je natuurlijk de Sneaker Steal Festival pagina!

Nike Air Force 1 PRM 'Red Bark'

CV5567-200 · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Uitgelichte afbeelding by 43 Einhalb