Skip to content
Upcoming

Schrijf je nu in voor de release van de adidas Yeezy 380 ‘Onyx’

23 november 2020 15:44
Schrijf je nu in voor de release van de adidas Yeezy 380 ‘Onyx’

De adidas Yeezy 380 ‘Onyx’ dropt deze zaterdag, 28 november, bij adidas. Yeezy is het afgelopen jaar lekker bezig geweest, we hebben namelijk van heel wat modellen in verschilende colorways mogen genieten. Nu is het tijd voor het 380 model in een ‘Onyx’ colorway.

Het is alweer 5 jaar geleden dat Kanye West en adidas een samenwerking aangingen. Sindsdien werken zij non stop aan de mooiste modellen in de mooiste colorways. En niet alleen de sneakers doen het goed, maar ook de shirts, jassen, traningspakken, sokken en slides zijn niet aan te slepen. Door de jaren heen is Yeezy een razend populair merk geworden, waarbij alles keer op keer binnen no-time uitverkocht is!

adidas Yeezy 380 ‘Onyx’

De adidas Yeezy 380 Onyx heeft een opvallend bovenwerk. In het primeknit op het bovenwerk worden de veters verwerkt. De donkerbruine upper wordt afgemaakt met verschillende tinten. Op de Boost zool is zowel grijs als donkerbruin terug te zien, de gum outsole maakt de sneaker compleet.

Zet je wekker maar alvast, want op zaterdag 28 november om 08:00 zal de adidas Yeezy 380 ‘Onyx’ droppen bij adidas. Er zal een prijskaartje aanhangen van €230. Hieronder kan je de sneaker checken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.

adidas Yeezy Boost 380 'Onyx'

FZ1270 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy 380 Onyx
Images by: adidas