Skip to content
Upcoming

Waarom schoenspanners een must have zijn

11 mei 2019 09:07
Waarom schoenspanners een must have zijn

Je hebt waarschijnlijk wel meer dan één paar sneakers in je kast staan. Een groot deel daarvan draag je misschien een lange tijd niet, omdat ze erg bijzonder zijn of omdat je ze gewoon mooi wil houden. Om het krimpen, nare luchtjes, plooien en scheuren tegen te gaan is het gebruik van schoenspanners de beste optie!

Om je sneakers in perfecte staat te houden heeft Shoeshiners speciale sneaker schoenspanners. Deze hebben een houten greep om zo de schoenspanner makkelijk in en uit je sneaker te kunnen halen. De gehele schoenspanner is ook gemaakt van hout, neemt vocht op en geeft een aangename geur af. Hierdoor blijft jou sneaker altijd in goede staat.

Er zijn ook nog andere sneaker schoenspanners, die je ook perfect kan gebruiken voor jou sneakers. Deze versie heeft alleen een houten voorkant waardoor je vooral de toebox beschermd tegen plooien en scheuren. Aan deze houten voorkant zit een grote veer om zo de spanning erop te houden.

Check hier de speciale Sneaker Shoenspanners en klik hier om alle schoenspanners bij Shoeshiners te bekijken. Bezoek ook zeker Shoeshiners.nl om al jouw sneaker verzorgingsmiddelen te halen!


Sneaker Spanners
Sneaker Spanners
Sneaker Spanners

Images by: Sneakerjagers