Skip to content
Upcoming

Schitter deze kerst met de Nike Air Max 90 ‘Ugly Sweater’

3 december 2020 19:23
Schitter deze kerst met de Nike Air Max 90 ‘Ugly Sweater’

Dit jaar met kerst doen we niet aan lelijke kerst truien, maar lelijke kerst sneakers. Kerst staat alweer voor de deur dus de kerst sfeer mag weer in huis gehaald worden. Gelukkig is daar, precies op tijd, de Nike Air Max 90 ‘Ugly Sweater Pack.’

Al eerder heeft Nike sneakers gereleased met het kerst thema. Opnieuw wordt er een sneaker pack gemaakt met dit thema. Een Nike Air Max 90, Air Force 1 High, Blazer mid zijn dit jaar in een kerst jasje gestoken. Samen vormen ze het ‘Ugly Sweater Pack.’ Kerstige printjes en sneeuwvlokken zijn terug te vinden op de sneakers. Op de Air Max 90 zit zelfs een bescherming tegen koude voeten door een warme voering en wol details.

Nike Air Max 90 ‘Ugly Sweater Pack’

De Nike Air Max 90 is al 30 jaar een favoriet en hoort zeker in dit Christmas pack. De groen, rood en witte kerst kleuren komen allemaal terug op deze sneaker. We zien een licht groene stof met witte sneeuw vlokken als basis en op de toebox. De Swoosh heeft een rode kleur gekregen, wat matcht met de rood/witte midsole. De mudguard heeft een donker groene kleur gekregen. De kerst kleuren zijn dus zeker aanwezig op de sneaker. Als laatste heeft de Air Max 90 nog leuke imitatiebont gevoerde details. Het imitatiebont staat niet alleen leuk, het werkt ook nog tegen koude voeten!

De Nike Air Max 90 uit het ‘Ugly Sweater Pack’ released op 4 december bij Nike. Perfect op tijd voor kerst. De sneakers uit het ‘Ugly Sweater pack’ droppen allemaal op een andere datum, maar zijn allemaal te vinden in onze release kalender. Houd de Sneakerjagers release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release.

Nike Air Max 90 'Ugly Sweater Pack'

DC1607-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders