Skip to content
Upcoming

Saucony x Bodega brengt exclusieve sneaker uit

14 februari 2020 09:20
Saucony x Bodega brengt exclusieve sneaker uit

Saucony heeft samen met Bodega een te gekke, exclusieve sneaker ontworpen, namelijk de Saucony x Bodega ‘Grid Azura 2000 OG‘. Er is maar een gelimiteerde hoeveelheid die op dit moment alleen nog in Amerika te verkrijgen is. De sneaker neemt je echt mee terug naar de sportbaan terug in de 90’s. 15 februari zijn wij de gelukkigen en zijn ze op enkele sites te verkrijgen.

Hoe Saucony is ontstaan

Saucony is een merk dat in 1898 is opgericht in Kutztown, Pennsylvania, ze richten zich vooral op sportartikelen. Ze begonnen met het maken van hardloopschoenen maar dit is heel snel gegaan en zijn niet veel later begonnen met normale loopschoenen voor het dagelijkse leven. Naast dit zijn ze ook bewust bezig, de schoenen die zij maken worden hopelijk eind 2020 biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat zij geen materialen meer gaan gebruiken waar olie in zit. Wanneer je ze helemaal kapot hebt gelopen dat je er nog weinig mee kan, breken de Saucony schoenen dan ook sneller en milieuvriendelijker af. Dit komt omdat het hun doel is om geen plastic te gebruiken, geen bio-plastic en geen plastic derivaten. Ze zijn hier hard mee bezig en willen op deze manier hun afdruk op de wereld verminderen.

Saucony x Bodega Grid Azura 2000 Details ‘OG’ | S70489-1

De Azura’s hebben ondanks dat het design een level up heeft gekregen, geen lak aan comfort. Saucony staat bekend om zijn loopcomfort en hiermee slaan zij ook niet de plank mis. Hij heeft een dikke gedempte zool en een kinetische upper. De opvallende verzadigde blauwe, witte en levendige felgroene kleuren die de basis vormen worden overlapt door zwarte lays die in een soort van waves over de schoen heen lopen.

De Grid Azura 2000 komen 15 februari uit en zijn verkrijgbaar bij maar enkele online winkels, benieuwd naar welke dat zijn en of jouw maat er tussen zit? Neem een kijkje op onze releasekalender.

Saucony Grid Azura 2000 'OG'

S70489-1 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Saucony x Bodega
Saucony x Bodega
Saucony x Bodega
Images by Sneakernews