Skip to content
Upcoming

Sant Ambroeus x Puma Suede “Friends & Family”

20 oktober 2018 16:24
Sant Ambroeus x Puma Suede “Friends & Family”

De Puma Suede is het nieuwste canvas voor het beroemde Italiaanse restaurant, Sant Ambroeus. De sneaker kanaliseert de zorgvuldige vakmanschap en de aandacht voor detail van het restaurant, door een bovenwerk van wit suede en een zachte leren voering. De kenmerkende formstrip aan de buitenkant krijgt een “Rosa Pink” kleur, en die aan de binnenkant een “Cerulean Blue” kleur. Een speciaal duiflogo in goud maakt het ontwerp af en geeft een laatste hint naar Sant Ambroeus en zijn locaties verspreid over New York, naar Southampton en Palm Beach.

Terwijl de collaboratieve sneaker aan het publiek is onthult en geshowd, is de sneaker echter alleen gereserveerd voor Friends & Family, en niet voor de verkoop. Bekijk de onderstaande shots en houd de blogs in de gaten voor meer nieuwe releases.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.