Skip to content
Upcoming

Een bijzondere samenwerking tussen PUMA en M.A.C. Cosmetics!

18 april 2018 10:52
Een bijzondere samenwerking tussen PUMA en M.A.C. Cosmetics!

Ter ere aan het 50 jarig jubileum van de PUMA Suede, is het merk een samenwerking aan gegaan met M.A.C. cosmetics. Make-up en sneakers? Jazeker, in deze bijzondere samenwerking zorgen make-up en sneakers voor een pack met een ongekende harmonie.

Het M.A.C. x PUMA Suede 50 pack is een ode aan de meest iconsische lippenstiftkleuren van het cosmetica merk M.A.C.. Het pack bevat daarom de lippenstiftkleuren “Crème d’Nude”, een lichtroze perzikkleur, “Lady Danger”, een klassieke rode kleur en “Sin” een bordeauxrode kleur. De colorway “Creme d’Nude” heeft een rosé gouden branding en buitenzool, dat het silhouet een luxe uitstraling geeft. De andere colorways “Lady Danger” en “Sin” krijgen door de chroom achtige upper een luxe uitstraling.

Het pack zal vanaf 17 exclusief online en in PUMA winkels in de VS verkrijgbaar zijn. Er is nog niks bekend over de prijs, maar we houden je via de blogs en releasekalender op de hoogte! Of het pack ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn online of in de winkels, is helaas ook nog niet duidelijk. Maar check hieronder in ieder geval alvast de foto’s!

Images: PUMA