Skip to content
Newsfeed

Ga volledig gorpcore met Salomon x and wander XT-Slate

17 februari 2023 10:31
Ga volledig gorpcore met Salomon x and wander XT-Slate

Outdoor merk and wander, tot leven gebracht door voormalig ISSEY MIYAKE designer Keita Ikeuchi en Mihoko Mori, heeft zojuist de nieuwste collab met SALOMON onthuld. De sneaker collab komt vlak nadat SALOMON een volledige nieuwe kijk op het silhouet uitbracht in samenwerking met Wood Wood. De sneaker wordt verwacht uit te komen op 17 februari 2023.

De twee merken zijn verre van vreemden van elkaar. Het outdoor merk and wander heeft een lange lijn aan samenwerkingen met SALOMON en kwam voor het eerst in 2019 samen met het sneakermerk. Je kan de aankondiging van de sneaker bekijken via de Instagram post hieronder.

Het aankomende paar hoort bij de Spring/Summer collectie van 2023. Het bovenwerk van de sneaker komt in een witte colorway met patronen die zijn geïnspireerd op het landschap van rotsachtige paden. De technische details bestaan uit een snel vetersysteem voor het gemak en mosterdgele Agile Chassis Skeleton Contragrip antislip buitenzolen. Ten slotte wordt de volledige look afgemaakt met een strip van nylon die over de tong loopt met het logo van and wander erop.

De SALOMON x and wander is op dit moment verkrijgbaar voor pre-order op de website van and Wander. De officiële launch van de sneaker zal online en via geselecteerde retailers zijn op 17 februari 2023.

Wil je niks meer missen over alle opkomende sneaker drops? Ga dan naar onze releasekalender via de knop hieronder. Daarnaast kan je ons volgen op Instagram voor alle beste sneaker content via de knop hieronder.

Salomon sneaker
Salomon x and wander
Salomon x and wander
Salomon side
Salomon all over
Salomon under