Skip to content
Newsfeed

Salomon brengt XT-6 colorways terug met het ‘Recut’ pack

13 januari 2023 17:18
Salomon brengt XT-6 colorways terug met het ‘Recut’ pack

In 2013 bracht Salomon een silhouet uit die bij zowel sneakerheads als outdoor liefhebbers erg favoriet was en nog steeds is. Het silhouet was zelfs zo populair dat bij de release, de meest populaire colorways de schappen uitvlogen. Het Franse schoenenmerk geeft iedereen nogmaals een kans. In het Salomon XT-6 ‘Recut’ pack zullen een aantal populaire kleurstellingen terugkeren.

De colorways die terug zullen keren zijn de ‘Monument/Phantom’, ‘Wren/Kangaroo’ en de ‘Beluga/Black’. Alle drie de paren hebben een klassiek mesh basis met de kenmerkende Salomon grafische overlays. Daarnaast hebben de sneakers het bekende toggle lacing systeem. Als laatste bevat de tussenzool EnergyCell ACE demping met een Mud Contrapgrip buitenzool, wat zorgt voor comfort.

Het Salomon XT-6 ‘Recut’ pack zal gaan droppen op donderdag 26 januari 2023, bij verschillende retailers. Voor een volledig overzicht van de shops kun je op de buttons klikken! Benieuwd naar meer sneaker releases? Bekijk dan de Sneakerjagers release kalender!

salomon XT-6
salomon XT-6
salomon XT-6
salomon XT-6