Skip to content
Staff Picks

SALEOWEEN bij Allike met extra kortingscode

29 oktober 2021 21:00
SALEOWEEN bij Allike met extra kortingscode

Bij Allike kun je nu tijdens de SALEOWEEN profiteren van extra hoge kortingen. Met de kortingscode SPOOK-31 profiteer je van 31% korting op alles, zelfs op sale items. De promotiecode gaat 29 oktober 2021 00:01 uur in en duurt tot 31 oktober 2021 23:59 uur.

SALEOWEEN Allike

Tijdens de SALEOWEEN bij Allike profiteer je van kortingen bovenop de sale items. Hieronder vallen verschillende sneakers en kleding items. Met uitzondering van: Stone Island, Truff, On, Porter, boeken/tijdschriften/speelgoed, New Balance ‘Made in’ pack en de Asics x Brain Dead.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal favoriete picks geselecteerd. Deze items zijn perfect geschikt voor het komende seizoen en zijn in de sale te verkrijgen.

Converse Chuck 70 HI Climate Escapism

CONVERSE CHUCK 70 HI CLIMATE ESCAPISM
Converse Chuck 70 HI Climate Escapism €119,90 €69,83
CONVERSE CHUCK 70 HI CLIMATE ESCAPISM

Deze opvallende sneaker heeft een erg hoge fit. De Converse combineert de kleuren grijs, blauw en paars. De overlays op het zijpaneel kleuren lichtblauw. Deze kleur komt ook terug op de labels op de tong en hiel. Dit bijzondere paartje is flink afgeprijsd in de sale.

adidas x James Bond Ultraboost 20

adidas x James Bond Ultraboost 20
adidas x James Bond Ultraboost 20 €199 €111,93
adidas x James Bond Ultraboost 20

De adidas Ultraboost 20 brengt ode aan de nieuwe James Bond film die in 2021 uit kwam. De sneaker heeft een grijze colorway en heeft een Boost middenzool. Deze zool zorgt voor goede demping. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien.

Vans Vault UA OG Old Skool

Vans Vault UA OG Old Skool
Vans Vault UA OG Old Skool €84,90 €41,93

De Vans Vault Old Skool combineert de keuren zwart en blauw. Het silhouet heeft een lage fit en heeft een bovenwerk van suède. Op de zijkant is het bekende golf logo te gestikt. Op de witte middenzool is het rode Vans embleem te zien.

adidas Supercourt 2.0

adidas Supercourt 2.0
adidas Supercourt 2.0 €119,90 €55,93
adidas Supercourt 2.0

Deze adidas Supercourts hebben een licht kleurtje gekregen en hebben een beige bovenwerk. De sneaker is van leer en heeft op de middenzool en tong een lichtblauwe details. De modellen hebben EVA cushioning wat ze erg comfortabel maakt.

Nike SB React

Nike SB Bruin React
Nike SB React €99,90 €48,93
Nike SB Bruin React

Dit klassieke model combineert de kleuren wit, blauw en beige. Het bovenwerk is van textiel en suède. De swoosh op het middenpaneel heeft een opvallende kleur blauw gekregen. Deze kleur komt ook terug op de hiel en tong van de sneaker. De zool heeft Nike React cushioning en maakt de schoen comfortabel.

Converse Run Star Hi Motion

Converse Run Star Hi Motion
Converse Run Star Hi Motion €129,90 €69,93
Converse Run Star Hi Motion
Converse Run Star Hi Motion

Dit opvallende Converse model heeft een erg grove zool. De Run Star Hi heeft een glossy look gekregen en heeft een bovenwerk van patent leer. Het Converse embleem op de enkel deelt dezelfde kaki kleur als de rest van de sneaker. De middenzool heeft een witte kleur gekregen en de buitenzool is zwart. Op de hiel is ook een kaki ster van rubber te zien.

adidas Terrex Free Hiker Parley

adidas Terrex Free Hiker Parley
adidas Terrex Free Hiker Parley €199,90 €97,93
adidas Terrex Free Hiker Parley

Dit hoge adidas paartje is met zijn aarde kleuren geschikt voor iedere outfit. De upper combineert de kleuren beige en groen en bestaat uit Primeknit. De sneaker is gemaakt met milieuorganisatie Parley en bestaat uit gerecyclede materialen. Op de hiel is een elastische band te zien met beide namen.

Converse Chuck 70 HI ‘Hybrid Camo’

Converse Chuck 70 Hi Camo
Converse Chuck 70 Hi Camo €109,90 €62,93
Converse Chuck 70 Hi Camo

Deze sneaker met camo print is geschikt voor de beste boswandelingen. De upper kleurt verschillende tinten bruin en groen. Het Converse embleem aan de binnenkant van de schoen is zwart en ook het logo op de middenzool kleurt zwart. Het bovenwerk is van canvas en heeft suède elementen.

Asics Sportstyle Gel-Lyte lll

Asics Gel-Lyte lll
Asics Gel-Lyte lll OG Beige Pink €129,90 €59,43
Asics Gel-Lyte lll

Dit vrolijke paartje is met zijn suède bovenwerk erg geschikt voor de winter. De sneaker combineert de kleuren beige, wit en roze. Op de hiel is het Asics logo te zien en op de hiel is het type ‘Gel Lyte lll’ in het roze gestikt. Opvallend aan dit model is de opengesplitste tong.

Reebok Club C 85

Reebok Club C 85
Reebok Club C 85 €89,90 €45,43
Reebok Club C 85

Het laatste paartje uit onze favoriete picks bij Allike, is dit retro Rebook paartje. De Club C 85’s hebben een off-white kleur gekregen en dragen vergeelde zolen. Opvallend detail, is het element over het veterpand. Hierop is een bloemenprint te zien, wat de sneaker een vrolijke look geeft.

Dit zijn een aantal toppers uit de SALEOWEEN bij Allike. Mocht jouw droompaartje er niet tussen zitten, neem dan snel een kijkje bij de sale en bestel jouw sneaker met de promotiecode.

Met kortingscode SPOOK-31 profiteer je van 31% korting bovenop de sale items. De kortingscode gaat op 29 oktober 2021 00:01 uur in en geldt tot 31 oktober 2021 23:59 uur. Vergeet de code niet toe te voegen bij het afrekenen van jouw items en shop jouw volgende sneaker!