Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury onthult Crocs Pollex Clog ‘Horchata’ colorway

7 juni 2023 10:39
Salehe Bembury onthult Crocs Pollex Clog ‘Horchata’ colorway

Sinds Salehe Bembury is aangewezen als de creative director van de Crocs Pollex Pod heeft de ontwerper niet stilgezeten. Recent toonde Bembury de ‘Slime’ colorway en nu zien we het opvallende silhouet in een ‘Horchata’ colorway verschijnen.

Salehe Bembury is een Amerikaanse ontwerper die bekend staat om zijn luxueuze streetwear style. Hij werkte voor Versace en kwam in 2020 kwam voor het eerst samen met New Balance en bracht de 2002R ‘Peace be the Journey’ uit, een opvallende colorway geïnspireerd op de natuur.

De natuur is een terugkomend element in de designs van Bembury. De Yurt, een van Bembury’s bekendste designs, was geïnspireerd op een natuurtent en kwam zelfs met een fluitje op de hiel. De Crocs Pollex Clog is Salehe’s eigen ontwerp en werd in 2021 geïntroduceerd. Nu zien we de eerste beelden van de ‘Horchata’ colorway.

De ‘Horchata’ heeft een monotoon design. De Clog komt heeft een lichtgrijze colorway. Het bovenwerk is geïnspireerd op een vingerprint en heeft een dynamisch design. Perforatiegaatjes in de neus helpen de Clog ademen. Op de hiel is een strap geplaatst waarmee de Crocs gemakkelijk aan en uit te trekken is.

De Crocs Pollex Clog ‘Horchata’ heeft nog geen officiële releasedatum. Houd onze nieuwspagina in de gaten en mis geen enkele update.

Salehe Bembury Crocs Pollex Clog Horchata