Skip to content
Upcoming

Er duiken nieuwe colorways op van de sacai x Nike collab

14 augustus 2020 17:41
Er duiken nieuwe colorways op van de sacai x Nike collab

Dat er een aantal nieuwe colorways onderweg zijn voor de sacai x Nike collab was al bekend, maar tijdens de presentatie van de SS21 collectie van sacai zagen we ook de sacai x Nike Blazer Low voorbij komen.

Drie dagen geleden presenteerde sacai zijn Spring/Summer collectie voor 2021. Hierin was niet alleen veel nieuwe kledij te zien, maar ook het sacai x Nike Vaporwaffle model en de sacai x Nike Blazer Low. Van de laatstgenoemde waren nog geen afbeeldingen van gezien tot nu. Daarnaast zien we ook twee colorways op de Vaporwaffle die we nog niet eerder hebben gezien.

Allereerst zullen we kijken naar de sacai x Nike Vaporwaffle die te zien is in twee verschillende colorways. De ene colorway is verwerkt in een paarse kleur, terwijl de andere colorway is verwerkt in een beige kleur. Natuurlijk beschikt de samenwerking over de kenmerkende dubbele details, bijvoorbeeld de tong, veters en een extra dikke midsole.

Als we onze aandacht verplaatsen naar de sacai x Nike Blazer Low zien we fel, zomers kleurgebruik. Hierbij is voor de ene colorway gekozen voor een witte basis met oranje/gele details, terwijl de andere colorway is verwerkt in een grijze lederen basis met groene details. Ook voor deze sneaker is er weer gekozen voor dubbele elementen.

Voor de sacai x Nike collab is nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar we kunnen de sneakers wel verwachten in de lente of zomer van 2021. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways.

sacai x Nike collab
sacai x Nike collab
sacai x Nike collab
Images by sacai