Skip to content
Upcoming

Een nieuwe samenwerking tussen sacai x Nike verschijnt in de lente van 2021

16 juli 2020 18:21
Een nieuwe samenwerking tussen sacai x Nike verschijnt in de lente van 2021

sacai x Nike hebben in het afgelopen jaar al aardig releases uitgebracht. Variërend van het LD Waffle model tot aan de Blazer Mid. Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat de twee in de lente van 2021 ook een sacai x Nike Blazer Low zullen droppen.

In 2019 zagen we de samenwerking tussen sacai x Nike voor het eerst en het was misschien wel een van de grotere samenwerkingen van dit jaar. In totaal brachten ze vier colorways uit van de sacai x Nike Blazer Mid. Daarnaast verschenen er ook nog meerdere colorways op het sacai x Nike LD Waffle model. Onlangs zijn er ook foto’s opgedoken van een sacai x Nike VaporWaffle en ook hier zijn al meerdere colorways van gezien. Al met al lijkt het er niet op dat er binnenkort een einde komt aan de samenwerkingen tussen de twee!

sacai x Nike Blazer Low | Closer Look

Tot nu toe zijn er twee colorways bekend van de collab. De ene colorway is gekleed in een combinatie van Medium Grey, Classic Green en White. De andere is verwerkt in een kleurenpallet van White, Magma en Oranje. Er zijn nog geen foto’s naar buiten gekomen, maar wel een mock-up van hoe de sneaker er ongeveer komt uit te zien.

Zo zijn alle panelen, net als bij de andere modellen, verdubbeld. Dus we zien een dubbele tong, dubbele Swoosh, zool en ga zo maar door. Het bovenwerk van de groene colorway is iets donkerder van kleur dan die van de oranje colorway, maar verder verschillen de sneakers maar weinig van elkaar. De oranje en groene kleuren zitten voornamelijk verwerkt in de veters, Swooshes en de heel tab. De tong is verwerkt in een grijze en witte kleur.

Om een beter beeld van de sneaker te krijgen zullen we nog even moeten wachten op de eerste foto’s. Houd daarom tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Nike Blazer Low
Nike Blazer Low
Images by @py_rates