Skip to content
Upcoming

Alweer een nieuwe colorway opgedoken voor de sacai Nike VaporWaffle

4 februari 2021 15:44
Alweer een nieuwe colorway opgedoken voor de sacai Nike VaporWaffle

Sacai en Nike zijn niet te stoppen. Met één van de beste sneakers in 2019 focussen de twee nu op het gloednieuwe VaporWaffle model. Op 6 november zagen we de eerste twee colorways uitkomen en zijn er sindsdien in totaal vier colorways uitgekomen. Nu zijn er weer nieuwe beelden vrij gekomen van een nieuwe colorway en is er gebruik gemaakt van nieuwe materiaal.

De VaporWaffle is een combinatie van de Nike Vaporfly en 1983 Pegasus. De Nike Air Zoom Pegasus was in 1983 de perfecte hardloopschoen voor iedereen. In de zool zat een Air Unit om zo de beweging en snelheid van vliegen na te bootsen. De Nike Vaporfly daarentegen is een relatief nieuwe schoen. Deze kwam namelijk voor het eerst uit in 2017. Door de geavanceerde technologie die in de sneaker zit heeft de Vaporfly een claim ontvangen van het World Athletics. Dit komt omdat de schoen een vorm kan zijn van technologie doping. Hierdoor hebben de atleten een oneerlijk voordeel.

Nike Pegasus 1983

sacai x Nike VaporWaffle

Zoals voorgaande releases was de basis van de sneaker gemaakt van mesh. Dit wordt bij de aankomende releases vervangen door Nylon. Hierdoor zal de sneaker een stukje warmer zijn tijdens de winter. Verschillende kleuren beige worden gebruikt op het bovenwerk terwijl een navy blauwe kleur de Swoosh, veters, hiel en zool overneemt. Dubbele elementen zijn zoals altijd weer toegevoegd op de sneaker. Sacai Nike branding is geplaatst op de dubbele tong en hiel. Kijkend naar de midsole zijn er drie verschillende kleuren gebruikt: wit, navy blauw en beige. De sneaker wordt afgerond door een zwart rubberen outsole.

De releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de sacai x Nike VaporWaffle. Check hieronder de afbeeldingen en download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases, nieuws en shock drops.


 sacai Nike Vaporwaffle
 sacai Nike Vaporwaffle
 sacai Nike Vaporwaffle
Images by Leaked.Sneaks