Skip to content
Upcoming

Vier nieuwe colorways duiken op voor de Sacai Nike Vaporwaffle

22 december 2020 17:09
Vier nieuwe colorways duiken op voor de Sacai Nike Vaporwaffle

De laatste maand zijn er vier verschillende colorways uitgekomen voor de Sacai Nike Vaporwaffle. De Vaporwaffle is de opvolger van de LD Waffle en is net zoals de vorige release enorm populair. Nu zijn er opnieuw vier nieuwe colorways opgedoken van de sneaker, alleen is er deze keer wel één kleine verandering aanwezig op het bovenwerk.

Sacai is een Japans fashion label opgezet in 1999 door Chitose Abe. Chitose Abe heeft Sacai opgericht om haar creativiteit kwijt te kunnen raken. Voordat ze Sacai oprichten, werkte ze acht jaar lang voor Comme des Garçons. In 2009 had Chitose Abe haar eerste pop up shop in Parijs en in 2011 haar eerste runway show in Parijs. Door deze runway show kreeg Sacai nog meer aandacht en ligt het merk nu bij meer dan 175 retailers. Door de jaren heen heeft Sacai samengewerkt met Vans, Birkenstock, Ugg en natuurlijk Nike.

Sacai Nike Vaporwaffle

De Sacai Nike Vaporwaffle komt in een ‘Black Off Noir’, ‘Campfire Orange’, ‘Sail’ en ‘Blue Void’ colorway. De constructie van de sneaker is hetzelfde gebleven alleen is er een kleine aanpassing op het bovenwerk. Het mesh dat eerst als basis gebruikt werd is nu vervangen door nylon. De sneaker beschikt ook weer over een dubbelen Swoosh, tong, veters en zool. Wat de zool zo bijzonder maakt, is dat deze op het einde splitst.

Een releasedatum is nog niet bekend voor de Sacai Nike Vaporwaffle, maar wordt ergens in het begin van 2021 verwacht. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.