Skip to content
Upcoming

Ruohan Wang laat al haar creativiteit los op de Air Force 1

20 april 2020 14:06
Ruohan Wang laat al haar creativiteit los op de Air Force 1

De ‘Triple White’ Air Force 1 is en zal altijd een klassieker blijven, maar is ook een blanco pagina voor artiesten om hun kunsten op te laten zien. Voor de laatste 12 maanden zijn artiesten zoals Ronnie Fieg en G-Dragen een van de gelukkige geweest om hun creatieve brein los te laten op dit klassieke model. Nu lijkt het erop dat Berlijnse artiest Ruohan Wang haar creatieve smaak gooit op de Nike Air Force 1.

Ruohan Wang x Nike Air Force 1 Low

Elk paneel op de Air Force 1 is gebruikt als een apart canvas. Hoewel het lijkt op allemaal verschillende verhalen, heeft elk deel met elkaar te maken. Het hele thema van de sneaker is de zorgwekkende toestand van onze planeet. Dit thema link ook aan de aankomende Earth-Day feestdag. De sneaker is erg kleurrijk en bevat veel mooie details, zoals op de linker hiel waar een man staat met de aarde in zijn hand en op de rechter sneaker een Swoosh in de stijl van Ruohan Wang. Om de sneaker af te maken zit het bovenwerk van de sneaker op een witte mid- en outsole.

Het is nog niet bekend wanneer de Air Force 1 uit zal komen, houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker nieuws te missen.


Ruohan Wang Air Force 1
Ruohan Wang Air Force 1
Ruohan Wang Air Force 1
Images by @solebyjc