Upcoming

Run-D.M.C en adidas brengen samen een Superstar uit

21 juli 2020 18:07
Run-D.M.C en adidas brengen samen een Superstar uit

Eerder dit jaar schreven wij al over een eventuele samenwerking tussen adidas en de muziekgroep Run-D.M.C. Zij hebben de handen in een geslagen en een super toffe colorway ontwikkeld voor het Superstar model van adidas.

Het is alweer 50 jaar geleden dat de Superstar voor het eerst gereleased werd. De sneakers worden herkend aan de shell-toe en de drie kenmerkende strepen aan de zijkant. Hoewel de sneaker op de markt kwam als basketbalschoen, wordt deze nu vooral als lifestyle sneaker gebruikt.

Mede door de muziekgroep Run-D.M.C is de sneaker zo populair geworden. Zij droegen de sneaker erg merkwaardig, zij haalden de veters uit de sneaker en drukten de tong naar voren. Nadat dit terecht kwam bij adidas, hebben de twee een deal gesloten. Mede hierdoor werd de sneaker populair buiten het veld.

Run-D.M.C x adidas Superstar | FX7616

De samenwerking tussen Run-D.M.C en adidas heeft een te gekke colorway opgeleverd van het Superstar model. De witte basis van het lederen bovenwerk wordt afgewerkt met de drie welbekende strepen. Deze zijn in het zwart aan de zijkanten van de sneaker te zien. Natuurlijk kan de shell-toe niet ontbreken. Verder is de sneaker afgewerkt met het logo van Run-D.M.C, deze is te zien op de tong en op de insole. De rode heeltap maakt de sneaker helemaal af. Wij kunnen niet wachten tot dat de Run-D.M.C X adidas Superstar gereleased wordt.

Een precieze datum voor de te gekke colorway van de superstar kunnen wij je nog niet geven. De prijs zal zo rond de €100,- liggen en de sneaker zal je sowieso kunnen bemachtigen via adidas. Bekijk de sneaker hieronder en neem een kijkje in de releasekalender, zo blijf je altijd op de hoogte!


RUN DMC X adidas Superstar 'White'

FX7616 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas
The Turnover