Skip to content
Upcoming

RUMOUR: Nike x Carhartt WIP Air Force 1 collab?

20 juli 2018 13:08
RUMOUR: Nike x Carhartt WIP Air Force 1 collab?

De Air Force 1 is weer helemaal terug en dat is duidelijk zichtbaar in de aantal releases die Nike eruit gooit. Sneakerleaker Py-Rates heeft laatst foto’s geleaked van een nieuwe Nike release/collab met Carhartt WIP.

Het is zonder twijfel dat Carhartt een van de meest bekende Amerikaanse werkkleding maakt. Het sublabel, Work in Progress (WIP), is de modieuze kant van het merk. Met een hoop modieuze releases is het klaar voor de volgende collectie, dit keer met Nike. Carhartt krijgt de kans om samen met Nike los te gaan op de Air Force 1 Low.

Er zijn wat beelden naar buitengekomen van twee mogelijke colorways. Zo zien we bij de eertse colorway dat er gebruik is gemaakt van twee kleuren, licht- en donkerbruin. De donkerbruine upper wordt goed in contrast gebracht met een lichtbruine swoosh, midsole en laces. We zien ook een branding op de heel-/sidepannel.

De andere colorway is compleet anders. Er is hier gebruik gemaakt van een camouflage patroon over de upper met feloranje details, zoals de laces en branding de side-/heelpannel. De mid- en outsole zijn bruinkleurig wat de upper lekker in contrast brengt.

De release is nog niet bevestigd door Nike maar als we Py-Rates moeten geloven zal de sneaker in oktober 2018 uitkomen.