Skip to content
Upcoming

RUMOUR: adidas x Game of Thrones pack in 2019

11 juli 2018 11:31
RUMOUR: adidas x Game of Thrones pack in 2019

Later dit jaar zal adidas samen met Dragon Ball Z een pack van 8 sneakers uitbrengen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk niet de enige tv-show collab zijn waar adidas mee samen gaat werken. Het ziet er namelijk naar uit dat adidas samen met HBO’s tv-show Game of Thrones samen een Ultra Boost pack gaan uitbrengen!

In 2019 zal het negende en tevens het laatste seizoen van Game Of Thrones uitkomen. Volgens sneakerleaker Yeezy Mafia wordt dit heugelijk gevierd met een grote release in samenwerking met de Duitse sportgigant adidas.

Er waren eerst alleen beelden van de colorway die is geinspireerd op de ‘House Stark’. De laatste paar dagen zijn er meer renders geleaked waar we de onderstaande colorways zien. Ze zijn voornamelijk geinspireerd op typerende onderdelen of steden uit de hitserie.

Wat nu bekend is, is dat de pack op zijn minst zal bestaan uit 6 colorways. Deze colorways zijn geinspireerd op: ‘Fire and Blood Targaryen’, ‘House Targaryen’, ‘White Walkers’, ‘House Lannister’, ‘Winter is Coming Stark’ en ‘Night’s Watch’.

Een releasedatum is nog niet bekend maar met de afsluiting van de serie in 2019 denken we dat de pack in hetzelfde jaar zal uitkomen. Voor updates en de laatste releases check je onze Sneakerjagers releasekalender