Skip to content
Upcoming

Rumored: releasedatum voor de Off-White Presto’s

23 mei 2018 14:58
Rumored: releasedatum voor de Off-White Presto’s

Sinds Virgil Abloh en Nike’s “The Ten”, hebben fans gretig gewacht op meer gezamenlijke releases van Nike x Off-White. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten omdat zwarte en witte Vapormax in maart en april releasden. Dit als een vervolg op de Europese exclusieve witte Air Jordan 1-release van februari. En nu de langverwachte Off-White x Converse Chuck Taylor All-Star net is uitgekomen, heeft Virgil nog een andere collab op komst.

In de voorgaande collectie van Nike en Off-White zat ook al een Nike Presto. Die was zwart met grijs en wit. De twee nieuwe colorways zijn volledig zwart of wit. Net als de Vapormax. Natuurlijk bevatten ze wel het oranje Off-White labeltje en rode Nike branding op de tong. Ook is de Swoosh erop gestikt met grote zichtbare stiksels. Dit is onderdeel van de deconstructed look, waar Abloh bekend om staat.

Volgens de laatste nieuwtjes gaan de witte en zwarte Presto’s van Abloh, die in maart voor het eerst aan de oppervlakte kwamen, volgende maand officieel in de verkoop bij Nike-winkels. Blijf op de hoogte een officiële releasedatum, maar verwacht ze op 21 juni. Houd daarvoor de releasekalender in de gaten.