Skip to content
Upcoming

Rumored: Nike Air Force 1 Playstation

11 juni 2018 12:03
Rumored: Nike Air Force 1 Playstation

Nike komt met nieuwe Air Force 1 Playstation. In 2006 bracht Nike samen met Sony een AF1 ‘Playstation’ uit om de Playstation 3 te vieren. Door de minimale uitgave was het een zeer exclusieve sneaker. In 2009 kwam er een re-release met een aantal aanpassingen. Helaas was deze nog exclusiever dan de eerste versie.

Nu gaan er geruchten dat er een nieuwe Air Force 1 X Playstation collab aankomt. Het sneaker ‘lek’ account py_rates haalde de geruchten nog meer aan door een mock-up te delen op Instagram. Op deze mock-up is goed te zien dat het gaat om een zwarte Air Force 1 met een speckle zool en dat iedere Swoosh een andere kleur heeft. Maar als snel was en meer duidelijkheid over het uiterlijk van de sneaker. Via Drewleague is er een foto naar buiten gekomen van de sneaker. Het gaat om een zwarte sneaker met een patent achterkant. De Swoosh heeft wat weg van een Jewel-Swoosh alleen dan een stuk groter. Als echte Playstation details staat op de linker schoen het playstation logo en op de rechter schoen de figuren van de controller knopjes.

Verwacht werd was dat de sneakers op 11 juni uit zouden komen, hoogst waarschijnlijk voor de E3 expo. Een groot game evenement in L.A. Of de sneaker nog een grotere release krijg is niet duidelijk. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 ‘Playstation’

Releasedatum: Verwacht 11 juni 2018
Colorway: Black/Cobalt Blaze
Stylecode: BQ3634-001