Skip to content
Upcoming

Rumored: Fear Of God x Nike Air Skylon 2

11 april 2018 10:47
Rumored: Fear Of God x Nike Air Skylon 2

Jerry Lorenzo’s Fear of God x Nike sneaker collab is al een gerucht sinds eind 2017 maar vandaag hebben we onze eerste kijk gekregen op wat we kunnen verwachten van de aanstaande collab. Volgens de @PY_Rates zal de collectie Fear of God x Nike footwear zich concentreren op drie verschillende colorways van de Nike Air Skylon 2, een sneaker uit de begin jaren 90 van de vorige eeuw.

Bevestiging

Na zijn samenwerkingsverband met Vans in 2017 heeft Jerry Lorenzo bevestigd dat een project met Nike de volgende is op de agenda voor Fear of God. Geruchten over een Fear of God x Nike samenwerking zijn al een tijdje bezig. Omdat Jerry Lorenzo eerder terughoudend was over deze kwestie. Toch is er nu een bevestiging van hem zelf. Op Instagram vroeg een follower die vroeg of de Vans een restock zouden krijgen. Jerry Lorenzo antwoordde daarop: “Geen Vans meer. swoosh voor ’18.”

De sneakers komen in drie colorways. De eerste is “Black/Anthracite/Pearl White/White”. De tweede “Light Orewood Brown/Fuel Orange/Pearl White/White”. En last but not least “Wolf Grey/Dark Grey/Pearl White.” Elke sneaker heeft de vertrouwde, herhalende Fear of God-print. Die ook werd gebruikt op Lorenzo’s Vans collab op de toebox, het middenpaneel en de enkelband. Een officiële releasedatum is er nog niet. Als die er wel is zullen deze sneakers zeker weten verschijnen in onze releasekalender en op ons blog.