Skip to content
Upcoming

Ronnie Fieg teased nieuwe samenwerking met ASICS

20 juli 2020 17:23
Ronnie Fieg teased nieuwe samenwerking met ASICS

Op Instagram deelde Ronnie Fieg de afgelopen dagen meerdere foto’s van nieuwe colorways op de ASICS Gel-Lyte III. De aankomende samenwerking tussen Ronnie Fieg x ASICS zal ‘252.1’ heten.

Dit is niet de eerste keer dat Ronnie Fieg de samenwerking is aangegaan met ASICS. Al jaren lang krijgen de twee het voor elkaar om zichzelf telkens te overtreffen en om de sneakerfans te verbazen. Nu lijkt het erop dat er drie nieuwe colorways onderweg zijn op het Gel-Lyte III model.

Ronnie Fieg x ASICS Gel Lyte-III ‘252.1’ | Closer Look

Zoals we al zeiden verschijnen er in totaal drie colorways op het klassieke model van ASICS. Twee van de drie colorways beschikken over een witte kleur, terwijl een derde colorway voornamelijk zwart is gekleurd. De twee witte colorways beschikken allebei over een witte basis, terwijl het kenmerkende ASICS logo bij de ene gekleurd is in een gouden kleur en bij de ander in een roze kleur. De outsole lijkt te zijn verwerkt in een rode kleur.

De zwarte colorway beschikt wel over iets meer details. Zo is de neus verwerkt in een rode kleur en is ook het logo op de zijkanten verwerkt in een gouden kleur. De midsole is ook zwart van kleur, terwijl de outsole blauwe en rode kleuren heeft gekregen.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de aanstaande collab tussen Ronnie Fieg x ASICS. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten de komende tijd voor alle updates! Scroll naar beneden voor de eerste beelden van de colorways.


Ronnie Fieg x ASICS
Image by @ronniefieg