Skip to content
Upcoming

Ronnie Fieg laat zijn ASICS GEL-Lyte III ‘Yoshion Rose’ zien

24 juli 2020 18:46
Ronnie Fieg laat zijn ASICS GEL-Lyte III ‘Yoshion Rose’ zien

Asics is in de laatste paar maanden weer enorm veel populariteit aan het krijgen. Met de opkomende samenwerking met Sean Wotherspoon op de ASICS GEL-Lyte III stapt Ronnie Fieg ook in de ring om samen met ASICS een GEL-Lyte III uit te brengen.

Ronnie Fieg is designer en eigenaar van het merk KITH. Fieg werkten toen hij 13 was als verkoper bij David Z en werd daar al snel de manager. Tijdens zijn werk bij David Z begin Fieg veel atletische sneakermerken te verkopen in de winkel. Een van deze merken was Asics die Fieg uiteindelijk de mogelijkheid bood om samen te werken aan nieuwe designs. Fieg ontwierp vervolgens drie paar GEL-Lyte III genaamd “The 252 Pack”. Door de jaren heen heeft Ronnie Fieg veel samengewerkt met merken zoals adidas, New Balance, Saucony en Nike. In 2011 begon Ronnie Fieg zijn eigen winkel genaamd KITH en heeft nu drie locaties. KITH verkoopt merken zoals Yeezy, Asics, New Balance en Nike.

Ronnie Fief x ASICS GEL-Lyte III ‘Yoshion Rose’

De sneaker heet ‘Yoshion Rose’ was mogelijk de inspiratie heeft genomen van de bloesem in Japan tijdens de lente. De sneaker is gemaakt in een combinatie van mesh en suede. Het grootste deel van de sneaker heeft een roze tint gekregen alleen zijn de toebox en mudguard wit gekleurd. Een lichte bordeaux rode kleur wordt gebruikt op de lijnen in de midfoot. Op de gespleten tong staat in het blauw de naam “FIEG”. Onder het bovenwerk van de sneaker zit een wit met licht roze midsole die is gecombineerd met een zwart, wit en rode outsole.

Een release datum voor de Ronnie Fieg x ASICS GEL-Lyte III ‘Yoshion Rose’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken wel verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Ronnie Fieg ASICS GEL-Lyte III
Ronnie Fieg ASICS GEL-Lyte III
Ronnie Fieg ASICS GEL-Lyte III
Ronnie Fieg ASICS GEL-Lyte III
Images by Ronnie Fieg