Skip to content
Editorial

Roel van Hoff’s ‘Feel Something’ collab gaat live

4 augustus 2021 16:41
Roel van Hoff’s ‘Feel Something’ collab gaat live

Vandaag, 4 augustus 2021, is de dag dat Roel van Hoff van Sneakersschool’s collab met DJ Armin van Buuren en Eurovisie Songfestival ster Duncan Laurence officieel live gaat.

Ter ere van het 2020 nummer ‘Feel Something’ van het muzikale paar, heeft Roel een paar Air Jordan 1 ontworpen en handgemaakt op basis van het artwork van het album. Gemaakt van Italiaans leer, is het artwork op het materiaal geplaatst en elke sneaker hiervan gemaakt – waardoor elk paar volledig uniek is.

Roel van Hoff en Sneakersschool

Gecertificeerd schoenmaker en modeontwerper Roel opende zijn Sneakersschool om mensen te inspireren om hun eigen custom sneaker ontwerpen te maken. Met zijn shoemaker cursus leer je hoe je een sneaker uit elkaar haalt en weer in elkaar zet op een geheel eigen manier met je eigen stijl. Kies je eigen patroon, print, materiaal en meer!

Check @roelvanhoff op Instagram, of ga hier direct naar de website van de Sneakersschool! Hieronder zie je een korte behind the scenes video die wij bij Sneakerjagers hebben gemaakt op de Sneakersschool.

Armin van Buuren

De carrière van de Nederlandse DJ en platenproducer Armin van Buuren in de elektronische muziek beslaat al meer dan 20 jaar. Hij heeft een groot aantal awards gewonnen, waaronder 12 DJ Awards, 27 International Dance Music Awards en 5 DJ Mag’s Awards.

In 2001 begon hij zijn eigen wekelijkse radioshow, A State of Trance, met de nieuwste populaire trance muziek tracks. Het wordt vandaag de dag nog steeds uitgezonden via host DI.FM.

Check @arminvanbuuren op Instagram, en herbeleef zijn 2019 Tomorrowland set hieronder.

Duncan Laurence

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland op Eurovisie in 2019 met het lied ‘Arcade’ en bezorgde Nederland hun eerste overwinning sinds 1975.

Arcade’ werd een van de meest succesvolle binnenkomers op streaming en internationale hitlijsten in de recente geschiedenis.

Bekijk @itsduncanlaurence op Instagram, en zijn winnende Eurovisie-inzending ‘Arcade’ hieronder.

De Air Jordan 1 ‘Feel Something’

Zoals hieronder te zien is, zijn er sterke invloeden overgenomen van het album artwork met abstracte vormen die samenkomen om de print te vormen. Levendige roze, blauwe, oranje/rode en paarse kleuren worden gescheiden door dikke zwarte markeerlijnen, en aangezien elk paar uniek is, zal dit opwindende patroon elke eigenaar verrassen.

Win een paar van je eigen

Je maakt ook kans om een paar AJ1 ‘Feel Something’ sneakers te winnen! Klik hier om mee te doen aan de wedstrijd – zorg ervoor dat je een Instagram en Spotify account hebt, en veel succes!

Feel Something

Neem even de tijd om achterover te leunen, te chillen en te luisteren naar het nummer ‘Feel Something’ van Armin van Buuren FEAT. Duncan Laurence hieronder!

Vergeet ons niet te volgen op Instagram voor meer sneaker nieuws!