Skip to content
Upcoming

Rihanna’s nieuwe Fenty x Puma Creeper!

13 maart 2018 12:58
Rihanna’s nieuwe Fenty x Puma Creeper!

Get ready for the summer met deze gave kicks! Bad Gal RiRi heeft het weer voor elkaar! Rihanna’s Fenty x Puma assortiment is terug met een knaller voor de lente/zomer 2018! Weet je iets over ”Fenty”? Het is Rihanna’s achternaam en wordt nu ook gebruikt voor het beschrijven van haar collectie. Het bekende sneaker model ”Creeper” wordt bij deze collectie weer gebruikt! De ”Creeper” staat bekend om zijn hoge-platform zool.

De ”creeper” zal in twee verschillende colorways komen en speelt een grote rol in de nieuwe collectie. De twee colorways genaamd ”Black” en ”Dazzling Blue” hebben levendige groene details als hoogtepunt. De iconische nieuwe Fenty x Puma Creeper is gemaakt met een scuba-style. De sneaker is gedetailleerd met groene gedurfde strepen, die staan voor zowel het strand en het race circuit.

De nieuwe collectie bevat niet alleen sneakers maar ook nieuwe accessoires. Er komt een neopreen rugzak en een tas versierd met logo graphics. Rihanna’s nieuwe collectie zal na een langverwachte release snel uitverkocht zijn dus houd onze releasekalender goed in de gaten voor deze kicks!


Puma x Fenty ”Dazzling Blue”

Releasedatum:
Prijs: €160,00
Colorway: Dazzling Blue
Stylecode: 367681-01
Shoplist: klik hier >>

De Puma Fenty Creeper Blue kan misschien als een verassing over komen door de colorway. Helder blauw en lime groen is niet een gebruikelijke colorway maar staat bij deze sneaker prachtig! De gelei-doorzichtige zool maakt het ontwerp helemaal af.


Puma x Fenty ”Black”

Releasedatum:
Prijs: €160,00
Colorway: Black
Stylecode: 367681-03
Shoplist: klik hier >> 

De sneaker is voornamelijk zwart maar valt op dankzij de groende details. Het boven werk van de ”Creeper” is van nylon en op de zijkant zitten leren details.