Skip to content
Newsfeed

Rihanna keert terug met een FENTY x PUMA collab

2 maart 2023 16:16
Rihanna keert terug met een FENTY x PUMA collab

Rihanna keert terug bij PUMA. De zangeres bracht in het verleden al meerdere sneakers en kleding items uit in samenwerking met PUMA en nu, anno 2023, keert Rihanna terug. Er is nog weinig bekend over de FENTY x PUMA samenwerking. Wel heeft PUMA de collab bevestigd en komt de samenwerking met uniseks items.

De kogel is door de kerk; Rihanna keert terug bij PUMA. De twee namen hebben in het verleden al eerder samengewerkt en brachten diverse sneakers en kleding items uit onder de naam Fenty, de derde naam van de zangeres. Opvallende silhouetten uit de samenwerking waren onder andere de Cleated Creeper en de PUMA Bow. En nu, ruim vijf jaar later keert de zangeres terug. “She’s back”, vertelt Arne Freundt, Chief Executive Officer bij PUMA.

In de afgelopen jaren is Rihanna op gebied van muziek redelijk onder de radar gebleven. Met haar laatste album dat uitkwam in 2016, ‘ANTI’, wachtten fans wereldwijd op nieuwe muziek. Sinds het album heeft de zangeres echter niet stil gezeten en schitterde ze op 13 februari 2023 tijdens de Superbowl Halftime Show, waar ze haar tweede zwangerschap met rapper ASAP Rocky aankondigde.

Daarnaast heeft de zangeres een eigen make-up en lingerielijn onder de naam ‘Fenty’. Ook de komende samenwerking met PUMA zal dezelfde naam krijgen. Ondanks dat er nog weinig bekend is over de PUMA x FENTY collab, weten we wel dat deze er daadwerkelijk aankomt en dat de samenwerking met items voor mannen en vrouwen komt.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates betreffend de PUMA x FENTY samenwerking. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date van de laatste releases.

PUMA