Skip to content
Upcoming

Rick Owens x Veja Runner komt in 3 colorways

14 oktober 2020 14:31
Rick Owens x Veja Runner komt in 3 colorways

Modeontwerper Rick Owens en en het ecologisch Veja gaan opnieuw een samenwerking aan. Het is de tweede keer dat ze samenwerken aan een sneaker. Ditmaal brengen ze samen een Veja Runner op de markt die zal verschijnen in 3 colorways. De sneaker heeft zijn sportieve look perfect gecombineerd met een luxe uitstraling. De Rick Owens x Veja Runner zal vanaf aanstaande vrijdag 16 oktober verkrijgbaar zijn.

Rick Owmens

De 58-jarige Richard Owens, beter bekend als Rick Owens, is een Amerikaanse modeontwerper. Hij staat voornamelijk bekend om de schoenen die hij maakt. Een grove laars of sneaker met een luxe uitstraling. De kwaliteit is erg hoor, wat zijn merk niet goedkoop maakt. Rick Owens heeft meerdere prijzen gewonnen met zijn werk. Ook heeft hij meerdere boeken geschreven.

Veja

Veja sneakers waren niet altijd populair, maar maakte de afgelopen jaren een comeback. De sneakers zijn grotendeels gemaakt van duurzame en natuurvriendelijke materialen. De grote, herkenbare V aan de zijkant van de sneaker staat natuurlijk voor Veja. Dit is niet de eerste keer dat er een Rick Owens X Veja Runner op de markt komt. Al eerder brachten ze samen een runners sneaker uit, in twee colorways. Dit keer zullen we weer een hardloop sneaker zien, in drie colorways.

Rick Owens x Veja Runner

De Rick Owens x Veja Runner komt in een ‘Butter’, ‘Rust Pierre’ en een ‘black’ colorway. De sneaker hebben een zachte bovenkant met een stevige, witte zool. Rond de enkel zal het stof overlopen in een soort sok, voor een zacht, maar stevig gevoel. De upper’s zijn in 1 kleur, samen met de veters. Bij alle drie de sneakers zien we een witte zool en de welbekende V in het wit. Ook bij deze sneaker is gebruik gemaakt van duurzamen materialen.

De Rick Owens x Veja Runner zal vanaf aanstaande vrijdag 16 oktober verkrijgbaar zijn. De sneaker is al te bekijken in onze release kalender, waar je alle komende sneaker releases vindt! Volg ons ook op Instagram voor een extra geheugensteuntje en de laatste sneakernieuwtjes.

Rick Owens X Veja Runner 'Butter'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Rick Owens X Veja Runner 'Butter'

Rick Owens X Veja Runner 'Rust Pierre'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Rick Owens X Veja Runner 'Rust Pierre'

Rick Owens X Veja Runner 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Rick Owens X Veja Runner 'Black'