Skip to content
Upcoming

Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High pack | release info 29 maart

28 maart 2018 14:28
Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High pack | release info 29 maart

UPDATE –  Er is nu een definitieve releasedatum voor het Riccardo Tisci x Nike pack. Als je daar meer over wil weten lees dan snel verder! 

Het kleurrijke Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High pack is gereleased! Riccardo Tisci is een Italiaanse ontwerper. De Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 High collectie is bijna klaar voor zijn wereldwijde debuut! De collectie bestaat uit kleding en twee paar sneakers. De twee colorways beschikken beide over een geborduurde handtekening van Riccardo Tisci  op de sneaker.

Riccardo Tisci is nog steeds één van de top-medewerkers als het gaat om de NBA-centric sneakers. Het eerste paar van de collectie bevat oranje, wit en paars. Het tweede paar bevat vooral zwart, geel en rood. De sneakers zijn van leer. De air unit in de hiel zorgt voor een comfortabel gevoel. De ”Icarus” is ontworpen om een ode te brengen aan alle spelers die bereid zijn om niet op te geven. De ”Victorious Minotaurs” sneaker representeert de toewijding om de Minotaur status te bereiken.

 Bekijk hieronder de release info. Wil je meer van de Nike Air Force zien? Klik dan hier.

Nike Air Force 1 High x RT ‘Icarus’ 

Releasedatum: 29 maart 10:00
Prijs: €220,00
Colorway: Sunblush/Bordeaux-Team Orange-Black
Stylecode: AQ3366-601
Storelist: klik hier >>


Nike Air Force 1 High x RT ‘Victorious Minotaurs’ 

Releasedatum: 29 maart 10:00
Prijs: €220,00
Colorway: Gym Red/Opti Yellow
Stylecode: AQ3366-600
Storelist: klik hier >>