Skip to content
Newsfeed

Rhuigi x PUMA presenteren de Suede ‘B-boy’

24 maart 2023 17:44
Rhuigi x PUMA presenteren de Suede ‘B-boy’

PUMA lanceert zijn derde collectie in 2023 met ontwerpen van Rhuigi Villaseñor. De nieuwe collectie viert de op hiphop geïnspireerde ontwerpen uit de jaren 70 met enkele pieces. Naast de herinterpretatie van het T7 trainingsjack en een capsule collection, dropt PUMA een zeer speciale versie van de PUMA Suede gebaseerd op het silhouet ontworpen door Walt Frazier. Met het nieuwe ontwerp van Rhuigi Villaseñor krijgen we de ‘American Beauty’ klassieker uit 1968 in een vrolijke lentekleur. De: Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’!

Het model heeft nog steeds de typische platte, dikke veters en is gemaakt van hoogwaardig roze suède. De PUMA branding op de zijkant vult de look aan met gouden details. Het 3-stripes logo is te zien in een crème kleur. De hiel en de zool komen in een ‘Pristine’ tint. In plaats van het traditionele merk staan de nummers ’19’ en ’91’ op de achterkant van de schoen.

De Rhuigi x PUMA Suede ‘B-boy’ zal in april 2023 verkrijgbaar zijn op PUMA.com en bij geselecteerde retailers. Naast de sneaker komt er ook een brede kledingcollectie uit. Hieronder zie je de eerste beelden van de collectie. Met de Sneakerjagers release kalender zorg je ervoor dat je de drop niet mist en op de hoogte blijft zodra meer nieuwe info beschikbaar is.