Skip to content
Upcoming

Maak jouw look helemaal af met de geweldige tie-dye sokken van Rhine Studio

11 december 2019 15:45
Maak jouw look helemaal af met de geweldige tie-dye sokken van Rhine Studio

Soms is het lastig om het perfecte paartje sokken uit te kiezen die goed matched met je sneakers. Ook kan een mooi paartje sokken je outfit helemaal afmaken. De gasten van Rhine Studio hebben hier een geweldige oplossing voor bedacht. Zij tie-dyen namelijk sokken in allerlei prachtige kleuren!

Terwijl de twee vrienden, Thijs en Cyril, op vakantie waren kwamen zij op het idee om Rhine Studio op te richten. Samen deelde zij hun passie over sneakers. Ze hebben zelf een behoorlijke sneakercollectie en hier zochten ze dan ook altijd een tof paartje sokken bij. Toen bedachten ze: “Waarom maken we niet zelf coole, kleurrijke sokken?”. Thijs is momenteel groot fan van Nike, hoewel hij vroeger een echte New Balance liefhebber was. Daarnaast zweert Cyril bij Nike en Asics.

Momenteel biedt Rhine Studio alleen tie dye sokken aan van Nike, omdat zij beiden veel affiniteit hebben met het merk. Zij vinden dat Nike echt het merk is dat een bepaalde levensstijl uitdraagt die bij hun past. In de toekomst zouden de twee hun assortiment graag nog verder uitbreiden en eventueel ook nog andere kledingstukken tie-dyen.

Zoals je misschien wel weet zijn er vele manieren om te tie-dyen. Bij Rhine Studio hebben ze verschillende technieken samengevoegd. Ook blijven ze experimenteren met nieuwe patronen en nieuwe kleuren.

Wil jij nou ook een paartje tie-dye sokken bestellen bij Rhine Studio? Je kan gewoon een berichtje via Instagram sturen naar @rhinestudio sturen met de kleur die je graag zou willen hebben en dan zorgen zij ervoor dat jij de toffe sokken kan rocken onder jouw favoriete paartje sneakers. Een paartje sokken kost €12,50, hierbij zitten de verzendkosten al verrekend. Binnenkort gaat de website van Rhine Studio (www.rhinestudio.com) ook live, dus dan zou je binnenkort ook daar je sokken kunnen bestellen!

Check hieronder foto’s van hoe de sokken eruit zien en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws!


Rhine Studio
Rhine Studio
Images by Sneakerjagers
Rhine Studio