Skip to content
Upcoming

Review time: Go4Dry | Een musthave item voor elke sneakerjager!

4 juli 2018 16:50
Review time: Go4Dry | Een musthave item voor elke sneakerjager!

We gaan jullie introduceren aan de Go4Dry! De Go4Dry is een schoenendroger die je schoenen niet alleen droog maakt maar ook meteen reinigt! Het begon allemaal bij Lars en Marijn van den Berg, twee talentvolle wielrenners die in weer en wind vele uren op de fiets doorbrachten. In deze tijd wordt niet alleen hun fiets en kleding op de proef gesteld maar ook hun sportschoenen. Als ze niet nat van het zweet waren dan waren ze wel nat van het weer. Het drogen van de (dure) schoenen duurde vaak langer dan een nachtje waardoor de volgende dag bij het trainen weer net niet droge schoenen werden aangetrokken. Hun voeten werden daarmee extra op de proef gesteld. Lars van den Berg zocht al een tijdje naar een oplossing voor dit probleem en het is hem gelukt een oplossing te vinden! Samen met Ronald Kazius van de firma Rokatec bedacht hij de Go4Dry!

Wat doet de Go4dry precies?

De Go4dry is de oplossing voor diegene die hun natte schoenen snel weer droog wil hebben. Deze schoenendroger is een klein compact apparaat die je schoenen niet alleen droog maakt maar ook meteen reinigt! Met behulp van Ozon (03) worden de schoenen gereinigd. Ozon (O3) is zuurstof (O2) waaraan zich een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Ozon heeft een sterk reinigende werking zodat het micro-organismen zoals schimmels en bacteriën afbreektNa een kleine 25 minuten op ca. 65°C zijn de schoenen droog en bacterievrij. Ook is de Go4dry makkelijk in gebruik, het apparaat heeft 2 programma’s, één voor leren schoenen en éen voor normale schoenen. De Go4Dry is inklapbaar en daarom makkelijk om mee te nemen. De Go4Dry kan je ook gebruiken om je handschoenen te drogen! Perfect voor de fanatieke boksers onder ons!

Voor wie is de Go4Dry bedoeld?

De Go4Dry is voor elk huishouden bedoeld. Iedereen kent het wel, natte stinkende schoenen, niemand vind het fijn. Sokken die je de hele dag hebt gedragen gaan de was in, maar schoenen zet je aan de kant, eigelijk heel vies. Bacteriën houden zich hier schuil en bestaat er een grote kans op voetschimmel of geïrriteerde voeten Nu is er de perfecte oplossing, de Go4Dry. Nu het lekker weer is en festival seizoen weer is gestart herkent iedereen hoe de schoenen er de volgende dag eruit zien. Vaak zijn de sneakers vochtig en niet hygiënisch als je thuiskomt, en laten we maar niet beginnen over de geur. De Go4Dry kan dus in elke situatie gebruikt worden!

Wat vindt Sneakerjagers van de Go4Dry?

Wij hebben de Go4Dry voor een tijdje uitgeprobeerd om erachter te komen hoe het apparaat in zijn werking gaat en of het handig te gebruiken is. Ik vind de Go4Dry een handig apparaat en raad het zeker aan om eentje aan te schaffen. Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en is niet zwaar. De instructies zijn duidelijk aangeven, ook de website van Go4Dry is overzichtelijk. Ik ben zelf geen fanatieke sporter maar ik snap dat als je veel sport de Go4Dry zeker handig is om te gebruiken. De Go4Dry staat hier bij sneakerjagers op kantoor en ik maak er zelf regelmatig gebruik van! Hieronder hebben wij een aantal foto’s over hoe de Go4Dry eruit ziet!

De Go4Dry kost €74,95 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben voor jullie een speciale kortingscode waarbij de 10% korting ontvangt! Gebruik nu de code: SNEAKERJAGERS en ontvang €7,50 korting op de Go4Dry!

Neem ook even een kijkje op de website en de social media kanalen van Go4Dry!

Instagram
Facebook

Voorkant Go4Dry wit
Achterkant Go4Dry wit
De zwarte variant van de Go4Dry
Een demonstratie hoe de schoenen geplaatst moeten worden op de Go4Dry