Skip to content
Newsfeed

Restock Alert: Stüssy x Converse Chuck 70 & One Star Pro

4 december 2023 09:12
Restock Alert: Stüssy x Converse Chuck 70 & One Star Pro

Sneakerliefhebbers opgelet! Een indrukwekkende Stüssy x Converse restock staat voor de deur, en deze mag je niet missen. De populaire samenwerking tussen de streetwear icoon en de sneakerlegende keert namelijk terug met nieuwe voorraden van de Chuck 70 en One Star.

Stüssy x Converse Chuck 70

De Converse Chuck 70, een icoon vanwege zijn tijdloze ontwerp en bovendien veelzijdige stijl, blijft sneakerliefhebbers wereldwijd aanspreken.

Bij deze samenwerking zijn de karakteristieke rubberen neus en zool en het hoogwaardige canvas bovenwerk behouden gebleven. De opmerkelijke wijziging is de enkelbadge die is aangepast naar Stüssy’s kenmerkende branding, zoals de 8-ball, dubbele S en geborduurde ster.

Stüssy x Converse One Star

Ook de Converse One Star is een legendarische sneaker met een eenvoudig, maar krachtig ontwerp. Het is bovendien een silhouet dat al decennia lang een favoriet is voor casual stijl. Daarnaast voegt de One Star Pro uitvoering een modern tintje toe met extra demping en duurzaamheid. Dat maakt het de perfecte keuze voor skaters en sneakerheads die naast stijl, ook op zoek zijn naar prestaties.

De Stüssy x Converse One Star Pro valt direct op door het ruwe groene suède. Daarnaast is opnieuw de All-Star badge vervangen door Stüssy’s 8-ball. Verder vertoont de One Star ‘Black’ gelijkenissen met de Chuck 70 ‘Black’, met het contrasterende sterlogo en de witte stiksels die eruit springen.

Alle hierboven genoemde sneakers zullen op 4 december 2023 om 10:00 restocken op de website van Converse. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zorg ervoor dat je er klaar voor bent!