Skip to content
Newsfeed

Restock alert: adidas Yeezy Slide colorways

11 september 2022 13:30
Restock alert: adidas Yeezy Slide colorways

In 2019 lanceerde adidas de Yeezy Slide, het silhouet kwam in dat jaar uit in drie verschillende kleurstellingen: ‘Pure‘, ‘Bone‘ en ‘Resin‘. Bijna drie jaar later, op maandag 12 september 2022, zullen deze colorways opnieuw gaan releasen bij adidas. Hierdoor krijg je nogmaals de kans om één van de paartjes aan te schaffen.

Drie verschillende kleuren zullen een restock krijgen, de één net iets opvallender dan de ander. De Slides hebben een chunky look en komen volledig in de desbetreffende kleur (Pure, Bone of Resin). Ze zijn gemaakt met EVA-foam, wat zorgt voor ultiem comfort. Net als het voorgevormde voetbed, waar als branding het adidas logo in de hak is gedrukt. Het logo is daarnaast ook te zien op de grove buitenzool. De grove zool maakt de gehele look compleet.

Heb je de paartjes nog niet eerder kunnen bemachtigen? Grijp dan nu vooral je kans! De adidas Yeezy Slide ‘Resin’ en ‘Bone’ zullen ook weer beschikbaar zijn in kindermaten, waardoor je kunt matchen met de kleinste. De restock zal plaatsvinden op maandag 12 september 2022 bij adidas. Bekijk de colorways hieronder!

Wil je op de hoogte blijven van alle restocks? Hou dan vooral regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten!

Yeezy Slide
Yeezy Slide
Yeezy Slide