Skip to content
Upcoming

Releasedatum Nike Air Max 97 CR7 Portugal bekend!

7 maart 2018 15:28
Releasedatum Nike Air Max 97 CR7 Portugal bekend!

Misschien wel ’s werelds meest populaire atleet, voetballer Cristiano Ronaldo wordt getrakteerd op een andere colorway van zijn “Patchwork” Nike Air Max 97. Na het metallic gouden paar dat gelanceerd werd in Oktober komt er nu een nieuwe colorway aan. De nieuwe Air Max 97 is geïnspireerd op Ronaldo’s kindertijd en zijn thuisland Portugal.

Dit keer zal Air Max 97 in een rode colorway komen. De groene en gele veters die bij de sneakers komen staan ter ere aan het nationale team Portuagal waar Ronaldo voor speelt. Als jongetje moest Cristiano Ronaldo het doen met slechts twee paar schoenen. Eén paar om in te spelen en één voor op school. Zijn schoolschoenen bleven netjes, maar in zijn speelschoenen kwamen voortdurend gaten omdat hij altijd aan het voetballen was. Elke keer lapte zijn moeder de schoen weer op en kon Cristiano zijn talent verder aanscherpen. De nieuwe Air Max 97 CR7 ondergedompeld in de rode kleur van Portugal, zijn geïnspireerd op de schoenen uit zijn jeugd en vormt een eerbetoon aan zijn grote verdiensten voor o.a. zijn land, zowel op als buiten het veld.

De sneaker heeft een witte zool. Subtiele hints van metallic gold maken het ontwerp af. Net zoals de andere Nike’s die Ronaldo heeft ontworpen staat er op de hiel tab in plaats van ”97” ”CR7. ”CR7” is de bijnaam van de wereldberoemde superster.

Vind je deze rode kicks nou ook zo tof? Nog heel even geduld…1 april worden de sneakers gereleased. Houd goed onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Release datum: 1 april 2018
Prijs €170,-
Color: University Red/Fir-White-Metallic GoldStyle
Stylecode: AQ0655-600
Storelist: Klik hier >>

Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Nike Air Max 97 CR7 Portugal