Skip to content
Upcoming

Releasedatum bekend voor de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

28 oktober 2020 16:10
Releasedatum bekend voor de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

De beelden gaan al een tijdje rond van de aankomende Nike SB Dunk Low ‘Elephant’. Nu hebben we eindelijk een releasedatum en kunnen we deze sneaker volgende maand al verwachten!

De ‘Elephant’ colorway is natuurlijk geïnspireerd op de Nike Air Max 1 ‘Elephant’. Deze sneaker kwam voor het eerst uit in 2007 en kreeg hij in 2017 een re-release. Ook lijkt de aankomende release op de Supreme White Cement colorway uit 2002. Deze release is is natuurlijk weer in samenwerking met atmos en zal dit paartje ook weer binnen no time zijn uitverkocht.

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ | BQ6817-009

De midfoot en heil van de sneaker hebben een zwarte kleur gekregen terwijl een witte kleur zich bevind op de lederen toebox. De olifanten print is geplaatst op de mudguard en hiel paneel. Deze olifanten printen komen origineel van de Air Jordan 3 en is het mooi om dat weer eens terug te zien op een Dunk. De mooie cyaan kleur komt terug op de Swoosh, tong en hiel. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De sneaker komt uit op woensdag 11 november voor €100 bij onder andere Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low 'Elephant'

BQ6817-009 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
 Nike SB Dunk Low 'Elephant'
Images by s.sam.group