Skip to content
Upcoming

Release info Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Curry’

4 mei 2018 14:15
Release info Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Curry’

In 2017 kwamen er op verschillende sites berichten over een Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Curry’. Daarna werd het stil, tot begin dit jaar toen de geruchten weer op gang kwamen. Op 23 april werden er al 2 nieuwe ‘Curry’ colorways bekend gemaakt. Maar nu is er ook meer bekende over de OG ‘Curry’ retro.

Afgelopen tijd gingen er verschillende berichten rond op social-media met foto’s van de ‘nieuwe’ Air Max 1 ‘Curry’. Maar of dit de daadwerkelijk nieuwe release was dat wist eigenlijk niemand. Maar deze onzekerheid is nu voor bij. De officiële Nike foto’s zijn er en de release datum is nu bekend.

De originele Air Max 1 ‘Curry’ komt is ondertussen al 15 jaar oud. De sneaker is gereleased in 2003 en is in de jaren daarna in populariteit gestegen. Doordat de sneaker ondertussen als zo oud is, is hij niet gemakkelijk te kopen meer. Door de jaren heen zijn er paartjes opgedragen of hebben de zolen het begeven. Vandaar dat het nu de perfecte tijd is voor een retro!

Atmos, de Japanse retailer en frequent collab partner van Nike, is de verantwoordelijke van de OG ‘Curry’ colorway. De AM1 ‘Curry’ heeft een mooie materiaal mix en een cleane colorway. Zowel de mudguard als het hielstuk zijn gemaakt van suède. De overlay daarentegen is gemaakt van nubuck. Beide materialen komen in een bruine kleur. Voor contrast is de basis en tong van wit mesh gemaakt, wat de sneaker een cleane uitstraling geeft.

Wat nog toffer is, is dat er naast de volwassen versie er ook versie komt voor kinderen. Zo kan je samen met je kinderen shinen als een baas!

De releasedatum is dan ook bekend, namelijk donderdag 10 mei 2018 om 09:00 uur! Er zijn al een aantal shops bekend waar de sneakers gereleased gaan worden. Maar houd voor meer updates van deze release Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike Air Max 1 Premium Retro ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: 908366-700
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 Premium Retro TD ‘Curry’

Releasedatum: 10 mei 2018
Prijs: €60,-
Colorway: Dark Curry/Sport Blue/Black/True White
Stylecode: AT3360-700
Storelist: Klik hier >>