Skip to content
Upcoming

De release van de Dior X Air Jordan 1 komt er aan

4 maart 2020 18:10
De release van de Dior X Air Jordan 1 komt er aan

Het begon allemaal met wat geruchten, maar niks is minder waar. Air Jordan heeft een samenwerking met DIOR, en de sneakers komen sneller dan je denkt! Het kan bijna niet dat je deze beauty’s hebt gemist, alle social media kanalen staan bomvol met dit prachtige paar. Het gerucht gaat dat er maar 1.000 paartjes gemaakt van gaan worden. Dat wordt dus nog een hele klus als je ze wilt scoren, vooral als je weet dat je in april klaar moet staan. Dan komen ze eindelijk uit!

DIOR x Air Jordan 1

De samenwerking met de ontwerper van DIOR, Kim Jones en Jordan Brand had niet iedereen zo snel zien aankomen. Toch zijn we allemaal super tevreden met het resultaat, de sneakers hebben zoals verwacht een grote klasse. De basis is strak wit, bedekt met grijze laagjes. In het ‘wings’ logo die gevestigd is op de zijkant, staat ‘Air Dior’. Dit is handgeschreven gedaan op elk paar. De Swoosh is iets was gelijk opvalt, en dat is ook niet gek. Hij is namelijk vergroot en heeft de print van DIOR in een zwarte kleur gekregen. Dit vind je ook gelijk terug op de Tong, maar dit dan in een witte kleur. Hier nog boven op is het klein iconische labeltje geplaatst met ‘DIOR-AIR’. Dit is nog niet alles, de mid-sole heeft een witte kleur gekregen die voor een bepaalde rust zorgt. Ook hebben zij een ice out-sole toegepast. Je kan alles zeggen over deze sneaker, maar je kan niet zeggen dat hij saai is.

Release info

Alle sneaker liefhebbers staan waarschijnlijk met een mond vol tanden, en dat begrijpen wij maar als te goed. Want wat zijn deze schatjes mooi, maar aan al het mooie komt een eind. De sneakers hebben een behoorlijk prijskaartje gekregen, namelijk €2000,-. Je moet er wat voor over hebben dus. Ze komen in april uit, maar er is nog geen exacte datum bekend. Houd daarom onze releasekalender in de gaten, voordat je het weet hebben wij meer informatie.

Air Jordan 1 Dior
Air Jordan 1 Dior
Air Jordan 1 Dior
Air Jordan 1 Dior