Skip to content
Upcoming

Release reminder: Youth of Paris x adidas Campus 00s ‘Black’ & Adimatic Mid ‘Grey’

14 november 2023 11:33
Release reminder: Youth of Paris x adidas Campus 00s ‘Black’ & Adimatic Mid ‘Grey’

Youth of Paris, het Franse merk dat bekend staat om zijn chique streetwear, bundelde eerder dit jaar de krachten met adidas voor twee unieke varianten van de Campus 80s. Vanaf 15 november 2023 zijn ook de langverwachte opvolgers van deze samenwerking beschikbaar: de Youth of Paris x adidas Campus 00s ‘Black’ en Adimatic Mid ‘Grey’!

Youth of Paris x adidas Campus 00s ‘Black’ | IE8349

Deze adidas Campus 00s ‘Black’ in samenwerking met Youth of Paris neemt je mee terug in de tijd met zijn retro stijl. Zo brengen het soepele leren bovenwerk en de rubberen buitenzool een eerbetoon aan de rijke sportgeschiedenis. Verder geven de iconische 3-Stripes en de zachte voering de sneaker een eigentijdse uitstraling. Op die manier brengt elke stap nieuwe inspiratie!

Youth of Paris x adidas Campus 00s 'Black' IE8349 schoenendoos
Youth of Paris x adidas Campus 00s 'Black' IE8349

Youth of Paris x adidas Adimatic Mid ‘Grey’ | IE8359

Daarnaast werpt de adidas Adimatic Mid ‘Grey’ een eigentijdse blik op de legendarische stijl. Daarbij is inspiratie gehaald uit het culturele erfgoed van de jaren 90. Zo worden via het leren bovenwerk en de rubberen loopzool twee werelden samengebracht door de dystopische esthetiek van Youth of Paris. Het geheel wordt verder verrijkt met onregelmatige stiksels en opvallende 3-Stripes die subtiel contrasteren.

Youth of Paris x adidas Adimatic Mid 'Grey' IE8359
Youth of Paris x adidas Adimatic Mid 'Grey' IE8359

Samen met een kledingcollectie, zijn deze Campus 00s en Adimatic Mid verkrijgbaar vanaf 15 november 2023. Je kunt de nieuwste samenwerking scoren via de website van adidas en bij geselecteerde retailers. Bekijk nu de unieke esthetiek van dit duo!