Skip to content
Upcoming

Release reminder: WACKO MARIA x Nike SB

30 oktober 2020 16:42
Release reminder: WACKO MARIA x Nike SB

Morgen, zaterdag 31 oktober, droppen de sneakers van de WACKO MARIA x Nike SB samenwerking. De WACKO MARIA x Nike Sb Janoski Canvas OG ‘Leopard’ en de SB Blazer Low ‘Snake.’

WACKO MARIA x Nike SB Janoski Canvas OG ‘Leopard’

Als eerste de Janoski Canvas. De sneaker wordt vooral veel gedragen door skaters. Dit is dan ook de groep die de sneaker populair heeft gemaakt. Dit keer is de Nike Janoski volledig bedekt met een luipaard print. Dit dierenprint zien we vaker terug in de collecties van WACKO MARIA. De Swoosh, veters en lip zijn zwart gemaakt. Op de achterkant van de sneaker staat ‘Heaven en “Tokyo geborduurd in de Japanse taal.

Wacko Maria X Nike SB Janoski Canvas OG 'Leopard'

DA7074-200 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
WACKO MARIA x Nike SB

WACKO MARIA X Nike SB Blazer Low ‘Snake’

De Nike Sb Zoom Blazer heeft geen opvallend printje. Het bovenwerk is gemaakt van suéde in een zwarte leuk. Hierdoor valt de oversized swoosh nog meer op. Op de swoosh is namelijk een bruin slangen print toegevoegd. Maar wat nog opvallender is, is de zool. Deze is van bruin rubber. Ook op deze sneakers zijn de Japanse tekens te zien. Bekijk de twee sneakers onder aan het blog nog een keertje goed.

Wacko Maria X Nike SB Blazer Low 'Snake'

DA7257-001 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
WACKO MARIA x Nike SB

Release

De WACKO MARIA x Nike SB Janoski Canvas OG ‘Leopard’ en de WACKO MARIA X Nike SB Blazer Low ‘Snake’ zullen vanaf zaterdag 31 oktober om 09:00 uur verkrijgbaar zijn. Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!

Images by Spaky