Skip to content
Upcoming

Release Reminder van het ‘Month of the Pearl’ pack van Karhu

27 februari 2020 16:08
Release Reminder van het ‘Month of the Pearl’ pack van Karhu

Karhu dropt vannacht om 00:00 uur weer een heerlijk pack met als titel ‘Month of the Pearl’. Het Finse merk heeft maar liefst vijf nieuwe colorways op de agenda staan. Het Karhu ‘Month Of The Pearl’ pack is geïnspireerd door smeltend ijs, dat opnieuw bevriest.

Karhu geschiedenis

Karhu is afkomstig uit Finland en betekend ‘beer’ in het Fins. De beer zien we ook terug in het logo. Ze bestaan nu al een behoorlijke tijd, namelijk sinds 1916. Ze zijn opgericht door het bedrijf Ab Sport Artiklar. Het sportmerk richt zich voornamelijk op sportschoenen, sportkleding, ski spullen en meerdere sportartikelen. Het merk is met de jaren bekender en populairder geworden en dit zien we dan ook terug in de vele sneakers die zij releasen.

Karhu ‘Month of the Pearl’ pack

In het Karhu ‘Month of the Pearl’ pack zitten maarliefst 5 colorways op 4 verschillende modellen, te weten de ‘Classic’, ‘Aria 95’, ‘Aria’ en tweemaal de ‘Fushion 2.0’. De Karhu Aria 95 ‘Whitecap gray/Mosaic Blue’ is super comfortabel en gemaakt van pig suede. Tevens beschikt de sneaker over een Neoprene sockliner en reflecterende details. De Karhu Aria ‘Whitecap Gray/Mosaic Blue’ beschikt over een ‘Speckled’ midsole en heeft tevens een upper van pig suede. De upper van beide Karhu Fushion 2.0 colorways zijn opgemaakt van pig skin suede / nubuck in combinatie met soft mesh. Tevens beschikken de paartje over Hiking laces die voor de nodige grip zorgen. De Karhu Synchron Classic komt in een pig skin suede / nubuck upper die gekleurd gaat in Lily White/Whitecap Gray. Alle vijf de colorways zijn perfect voor het nog komende lente weer dat hopelijk snel om de hoek staat. De sneakers ze makkelijk combineren met een stoere jeans en geweldig comfortabel voor het dagelijks gebruik.

Release info

De ‘Pearl of the month’ Pack is verkrijgbaar vanaf 28 februari 2020, bij diverse retailers. De prijzen verschillen per sneaker, dus je moet even de prijs per model bekijken. Voor een closer look per model check je de foto’s hieronder!


Karhu Synchron Classic 'Month of the Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 'Month of the Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 'Month of the Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 'Month of the Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 'Month of the Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders