Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de samenwerking tussen Moncler x Fragment x Converse

31 augustus 2020 15:00
Release Reminder van de samenwerking tussen Moncler x Fragment x Converse

In februari 2020 doken de eerste geruchten op en nu is eindelijk het moment daar. De samenwerking tussen Moncler x Fragment x Converse zal droppen. Donderdag 3 september 2020, dropt deze bijzondere samenwerking. De drie labels hebben hun creativiteit losgelaten op de klassieke Chuck Taylor All-Star.

Fragment Design is een label dat werd opgericht door de Japanse streetwear legende Hiroshi Fujiwara. Met Fragment Design probeerde hij een combinatie te creëeren van verschillende aspecten, zoals design en cultuur. En dit is hem aardig goed gelukt. De kleding die ontworpen wordt is een mix van de hedendaagse lifestyle, cultuur en streetwear van vroeger. Fragment Design heeft al aardig wat succesvolle samenwerking achter de rug met merken als Nike en Supreme. Ook Converse en Moncler maken nu onderdeel uit van deze lijst!

Moncler x Fragment x Converse Chuck Taylor All-Star | Details

De samenwerking die op 3 september dropt krijgt de 1e al een ‘early drop’ via End. Launches. In totaal zien we twee contrasterende colorways verschijnen, namelijk een zwarte en een witte colorway.

Allereerst nemen we de zwarte colorway onder de loep. Het bovenwerk is opgemaakt in een zwarte kleur en beschikt over contrasterende witte stitching, zodat het design niet al te saai wordt. Voorop de sneaker is de kenmerkende stevige rubberen toebox te vinden, terwijl er achterop de heeltab branding van Moncler en Fragment is te vinden. Tussen het bovenwerk en de zool is een zwarte rubberen band te vinden die het bovenwerk en de zool met elkaar verbinden. De rubberen midsole heeft een witte kleur gekregen met enkele zwarte contrasterende details.

Als we naar de witte colorway kijken zien we een vrij simpel bovenwerk. Deze is namelijk volledig verwerkt in een witte kleur. Ook de stitching is wit van kleur. Ook hier is de zool op dezelfde manier samengesteld als bij de zwarte colorway. Natuurlijk is de branding hetzelfde verwerkt.

Beide colorways zullen donderdag 3 september droppen bij geselecteerde retailers voor €100,-! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van beide colorways.


Moncler X Fragment X Converse Chuck Taylor All-Star 'Black'

169069C · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Moncler x Fragment x Converse
Moncler x Fragment x Converse

Moncler X Fragment X Converse Chuck Taylor All-Star 'White'

169070C · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Moncler x Fragment x Converse
Moncler x Fragment x Converse