Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de ASICS Gel-Lyte III OG ‘Aquarium’

9 september 2020 18:15
Release Reminder van de ASICS Gel-Lyte III OG ‘Aquarium’

De Gel-Lyte III bestaat dit jaar alweer 30 jaar en dat heeft ASISCS goed gevierd. Er zijn al verschillende OG colorways teruggekeerd maar ook zijn er een hoop nieuwe colorways gedropt. De ‘Aquarium’ colorway kan daaraan toegevoegd worden. En snel ook al want op donderdag 11 september zal de ASICS Gel-Lyte III ‘Aquarium‘ gereleased worden.

De ASICS Gel-Lyte III werd door Shigeyuki Mitsui ontworpen in 1990. Dat betekend dus dat dit toffe model alweer 30 jaar meegaat. Dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom heeft ASICS de meest te gekke colorways gedropt.

ASICS GEL-LYTE III OG ‘AQUARIUM’ | 1201A052.400

De ‘Aquarium‘ colorway van de ASICS Gel-Lyte III heeft een bijna helemaal blauw bovenwerk. Deze wordt afgewerkt met zwarte en oranje details. Zo is de gespleten tong afgewerkt met zwart. Ook de ASICS branding die te zien is op de zijkant is oranje met een zwarte omlijning. Op de toebox en de zijkanten van de sneaker is een gestreept patroon te zien. Verdere overlays zijn van strak blauw leer. Wij kunnen niet wachten totdat wij deze prachtige colorway kunnen bemachtigen!

Je zal nog heel eventjes geduld moeten hebben, maar deze week, op vrijdag 11 september zal de ASICS Gel-Lyte III OG ‘Aquarium’ droppen. Je kan dit paartje vanaf 00:00 bemachtigen via ASICS en geselecteerde ASICS retailers. Voor nu kan je de sneaker hieronder nog even bewonderen. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Aquarium'

1201A052.400 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Images by: ASICS & 43einhalb