Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de adidas Ultraboost 4D Parley ‘Core Black’

5 augustus 2020 16:44
Release Reminder van de adidas Ultraboost 4D Parley ‘Core Black’

Aanstaande donderdag vieren Parley x adidas hun vijf jaar lange samenwerking. Dit pakken ze groots uit met de adidas Ultraboost 4D Parley in een ‘Core Black’ colorway. Wat deze sneaker nog bijzonderder maakt, is dat hij voor een deel gemaakt is van plastic uit de oceaan.

Parley is een bedrijf dat grote bedreigingen voor de oceaan probeert te bestrijden. Zij geloven dat de kracht voor verandering voornamelijk bij de consument ligt. Parley werkt met vele andere bedrijven, zoals adidas, om een einde te maken te maken aan al het plastic vuil.

adidas Ultraboost 4D Parley ‘Core Black’ | FX2434

Het bovenwerk van de sneaker is gespannen van allerlei soorten plastic dat op de stranden en kuststroken is gevonden. Over de upper lopen lijnen die van de teen naar de hak lopen. Ook is er amper branding te vinden op het bovenwerk, maar dat is maar goed ook. De sneaker lijkt namelijk erg futuristisch dus de minimalistische branding past er erg goed bij. Natuurlijk is er wel enkele branding te vinden, zoals op de tong, de kenmerkende three stripes op de midsole en de branding op de inlegzool. Verder loopt er onder het bovenwerk de kenmerkende BOOST midsole die zorgt voor een optimaal comfortabel gevoel.

Aankomende donderdag, 7 augustus 2020, dropt de sneaker om 10:30u ’s ochtends via adidas. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.

adidas Ultraboost 4D Parley 'Core Black'

FX2434 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Parley adidas UltraBOOST DNA
Parley adidas UltraBOOST DNA