Skip to content
Newsfeed

Release reminder: size? x Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’

27 september 2023 11:33
Release reminder: size? x Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’

Je kunt jezelf tot met 28 september 2023, 09.00 uur ’s ochtends inschrijven voor de raffle van de size? x Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’. Het is niet de eerste samenwerking tussen size? en Nike, eerder zagen we de Air Max 95, Air Huarache en Dunk Low. Nu kunnen we uitkijken naar de release van de Nike Air Max 1, een silhouet dat in 2023 zijn comeback heeft gemaakt.

De nieuwste samenwerking tussen size? en Nike staat volledig in het teken van duurzaamheid, met bijna het gehele ontwerp opgebouwd uit gerecyclede materialen. Zelfs de lijm bestaat uit duurzame ingrediënten.

Het duurzame aspect komt verder naar voren door het gebruik van donkerbruin canvas op de mudguard, terwijl de neus en kraag zijn gemaakt van grof suède in een diep, rijk rood. De kenmerkende Swoosh is uitgevoerd in een burgundy kleur. Verder is de originele Nike branding te vinden op zowel de tong als de hiel van de sneaker.

@sneakerjagers Unboxing the size? exclusive Nike Air Max 1. Check the link in bio for more info 🔗 #Nike #sneakers 🎥: @sneakerjagers ♬ origineel geluid – sneakerjagers

Voor een opvallend contrast komt de tussenzool in een helderwitte kleur, terwijl de buitenzool naadloos aansluit bij het bovenwerk in donkerbruin. Als laatste wordt het geheel afgemaakt met een geweven juten tong die naadloos aansluit op de leren overlays.

Foto’s van Sneakerjagers

De size? x Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’ zal droppen op 29 september 2023, om 09.00 uur ’s ochtends exclusief bij size?. Wil je de sneaker scoren? Schrijf je dan snel in voor de raffle! Je hebt nog tot 28 september 2023 09.00 uur ’s ochtends om je in te schrijven. Bekijk de releasekalender hieronder om naar de specifieke landingspagina te gaan.

size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1
size? x Nike Air Max 1