Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Sean Wotherspoon x adidas Orketro ‘Off White’

6 juli 2023 16:15
Release reminder: Sean Wotherspoon x adidas Orketro ‘Off White’

Sean Wotherspoon staat bekend om zijn kleurrijke invloeden op sneaker collabs, denk aan zijn Nike Air Max 1/97 of de adidas Gazelle Indoor ‘Corduroy’. Echter brengt de designer samen met adidas op 7 juli 2023 een casual colorway met de naam Sean Wotherspoon x adidas Orketro ‘Off White’ uit. Lees hier alles over de opkomende samenwerking.

In het begin van 2023 kwam de Orketro ‘Multicolor’ uit, die adidas samen met Wotherspoon uitbracht. De Orketro is een vrij nieuw model binnen adidas waar we in 2022 mee kennis maakte, des al niet te min is de sneaker ontworpen met jaren ’90 hardloopsneakers in het achterhoofd.

Asphaltgold

Ondanks dat Sean Wotherspoon en adidas meestal kleurrijke sneakers uitbrengen zijn ze nu een andere route op gegaan met als uitkomst de Orketro ‘Off White’. Het bovenwerk is gemaakt uit canvas wat zorgt voor een zomerse uitstraling. Daarnaast is de opkomende samenwerking ook nog erg comfortabel door de adiPRENE+ tussenzool.

Houd onze release kalender in de gaten voor alle updates rondom de Sean Wotherspoon x adidas Orketro ‘Off White’ release en vele meer. Ga jij de nieuwe Sean collab proberen te coppen? Zit dan zeker klaar op 7 juli 2023 om 10:00 uur.

Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White' zijkant
Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White' het paar
Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White' bovenkant
Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White'zijkant
Sean Wotherspoon x adidas Orketro 'Off White' onderkant