Skip to content
Upcoming

Release reminder: ROKIT x Converse Pro Leather Ox

15 juli 2020 11:38
Release reminder: ROKIT x Converse Pro Leather Ox

Eerder dit jaar heeft er al een samenwerking plaatsgevonden tussen Converse en ROKIT. De eerdere collab, de ROKIT x Converse Chuck 70 Hi ‘Black’, is bij het publiek goed in de smaak gevallen. Samen komen de twee opnieuw met een fantastisch paartje, namelijk de ROKIT x Converse Pro Leather Ox. Wil jij deze sneakers binnenkort aan jouw voeten hebben? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf donderdag 16 juli zijn ze namelijk al verkrijgbaar!

ROKIT x Converse Pro Leather Ox | 169217C

De sneaker waar ROKIT en Converse samen aan hebben gewerkt is voorzien van een wit lederen upper met daarop de branding van beide merken. Zo zien we op de rechter zijde de bekende Converse ster met daarbij het logo van ROKIT in het leer gedrukt waarbij de “O” een opliggende oranje stip is. Deze stip komt ook terug op de linker zijde van sneakers, maar dan groter en net wat opvallender.

Om nog een extra detail toe te voegen is de upper geplaatst op een doorzichtige mid- en outsole in een lichtblauwe kleur. In het midden van de outsole is overigens ook nog weer de Converse branding verwerkt in dezelfde tint als de stip van ROKIT. Als laatst werpen we een blik op de insole van de sneaker. De linker is namelijk zwart van kleur en de rechter weer oranje. Opvallend aan de insole is de print die erop is geplaatst. Hier is namelijk een voet afgebeeld met vele verschillende benamingen van lichaamsdelen erin verwerkt.

Donderdag 16 juli is de dag dat de ROKIT x Converse Pro Leather Ox zal releasen voor een prijs van €100,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en blijf onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste releases!

ROKIT x Converse Pro Leather Ox

169217C · Prijs vanaf €26,-

Naar alle aanbieders
ROKIT x Converse Pro Leather Ox
ROKIT x Converse Pro Leather Ox
ROKIT x Converse Pro Leather Ox
Images by Converse