Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: PUMA Velophasis Luxe Sport

17 maart 2023 12:45
Release Reminder: PUMA Velophasis Luxe Sport

Op 18 maart 2023 zullen er twee colorways van de PUMA Velophasis Luxe Sport gaan droppen. Eerder zagen we al vrolijke kleuren voorbij komen van het nieuwe silhouet, nu zullen een goude en zwarte gaan releasen. De sneakers zullen te koop zijn om 00.00 uur op de website van PUMA. Lees hier meer over de ontwerpen!

In februari 2023 heeft PUMA zijn assortiment uitgebreid met een nieuw silhouet: de PUMA Velophasis. Het Duitse merk heeft hiermee een nieuwe lijn lifestyle sneakers in het leven geroepen. Het silhouet is geïnspireerd op het begin van de jaren ’80 en brengt de stijl van de COMPLETE terug met nieuwe, trendy Y2K-elementen.

Nu, in maart 2023, zullen er nog twee colorways gaan uitkomen. De sneakers hebben allebei een eigentijdse uitstraling. Het ene paartje komt in het goud, met rode en bruine details. De ander heeft een zwarte kleur gekregen, met opvallende kenmerken in het lichtblauw en rood. Als je op zoek bent naar een schoen die prestaties en stijl combineert, dan is de PUMA Velophasis Luxe Sport iets voor jou!

Wil je de paartjes scoren? Wees er dan snel bij op 18 maart 2023 om stipt 00.00 uur! De PUMA Velophasis Luxe Sport zal vanaf dan te koop zijn bij PUMA! Benieuwd naar nog meer PUMA releases? Klik dan op de button hieronder.